Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Bobešek (2)


Bobešek (2)

Bobešek (2)

*9. 10. 2007 Ostrava

Bobešek (2): Plemeno:
Britský modrý kocourek

Adresa pelíšku:
Ostrava

Počet kočkovitých spolubydlících:
Mám jen dvounohé páničky

Místo na spaní:
Pelíšek ze kterého na všechny moc dobře vidím a pak všude, kde mě to přepadne, klidně usnu i při hře.

Nejoblíbenější místo:
Jsem rád doma, mám tu svůj klid a všechno co potřebuju, ale poslední dobou mě to táhne ven, alespoň na kratičkou procházku.

Nejoblíbenější místo na spaní:
Přes den nejraději vyspávám v mém malém pelíšku, ze kterého docela často vypadávám. A v noci se rád přitulím k páníčkům a nejraději mám když mám celý polštář pro sebe. A ještě nejraději když si můžu lehnout k uchu páníčky a vrnět ji tam celé dvě hodiny do ucha,načež mě to přestane bavit a to ji začnu kousat, aby si už se mnou začala hrát.

Nejoblíbenější činnost:
Mám taky kocouřího souseda, někdy chodím k němu na návštěvu a někdy na oplátku chodí on k nám. A mám taky kamarádku, ale dvounohou, ta mě jako jediná může drbat na bříšku :-)

Nejoblíbenější hra:
Jsem strašně zvědavý kocourek a moc rád sleduju jakoukoliv činnost a ještě raději se do ní zapojuju svýma pacičkama a čumáčkem. Moc rád lítám po bytě jako střeštidlo a vybírám zatáčky, hraju si s čímkoliv co přistane na zemi nebo si to tam shodím. Občas nějakou věc hodím do nějaké škvírečky a to pak musím mňaknout na páničku,ať mi to příjde vytáhnout.Taky rád koukám z okna, ale nejraději chodím ven.Už jsem si dokonce zvyknul na kšírečky,ikdyž s nima občas bojuju.

Nejoblíbenější rošťárna:
Mě rošťáctví kouká z očí, tak že jde na mě vidět, že mám něco za lubem. Rád vysím páničkům za kotníky a koušu je...schválně kdo vyhraje :-)

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Nejraději mám gauč, protože tam to mám zakázané. Ale nepohrdnu škrabadlem, korkovýma papučkama, nebo kterýmkoliv místem, kde si můžu brousit drápky,ale musím dát pozor ať mě u toho nikdo nechytí :-)

Nejoblíbenější jídlo:
Mám rád konzervy Proplan, granulky, sýreček, jogurtek, slupky od brambor a všechny ty pamlsky, které mi paničci kupují.Vodu v mystičce ani nemusím mít, nejraději piju vodu z kohoutku.To si jen tak mňouknu na umyvadle...a už to teče.


Jsem takové zlatíčko



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

NEJ fotka
Vítěz NEJ fotky
Znáte naši fotografickou soutěž NEJ fotka?

Právě probíhají nominace do dalšího kola soutěže.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!