Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Kožíšek


Kožíšek

Kožíšek

*1. 2. 2008 Asi tak...

Kožíšek: Jo někdy to zabalim i na nějakým dvounožci...Plemeno
Britská modrá

Adresa pelíšku
Libňatov, okr. Trutnov

Počet kočkovitých spolubydlících
žádná... ale... kdo ví...

Místo na spaní
Sice jsem s sebou dostal od maminky pelíšek - že prej se mi bude stejskat - ale prdlačky. Hned první noc jsem zaujmul strategickou pozici v posteli, kterou si do teď systematickým okousáváním a škrábáním držím. Někdy se mě sice dvounožci snaží odstranit, ale já nedam. Jinak přes den, když nemusím o postel bojovat, si dam klidně pohov a zabalim to i na křesle. No a nebudu dělat, že občas si klidně neschrupnu u nějakýho dvounožce na klíně nebo tak.

Nejoblíbenější místo
No...tak asi pod postelí, kam se neprotáhne ruka ani dvounožkyni, pak na křesle, na klávesnici notebooku a všude, kde někdo něco jí.

Nejoblíbenější místo na spaní
Ta postel. U dvounožkyně někde kolem hlavy a u dvounožce pod dekou, on vydrží víc, když se od něj odrážim drápkama, dvounožkyně se mě hned snaží odstrčit pryč nebo ječí na dvounožce, ať si mě vezme.

Nejoblíbenější činnost
Tak jídlo a pak hraní. Nadělali mi spoustu hraček, ale já stejně nejradši kradu ponožky a malý papírky (většinou se mi podaří odhadnout, na kterém je nejdůležitější poznámka). A nesmim zapomenout na spaní, to taky dělám moc rád. Hlavně přes den, abych si mohl v noci hezky hrát se všim, co vykoukne z pod peřiny.

Nejoblíbenější hra
S malym papírkem, ponožkou, rukama dvounožce a pingpongáčem.

Nejoblíbenější rošťárna
To dělám, že všechny z lásky lížu a čistim a pak pomalu přejdu na masáž kůže zoubkama.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků
Nejlepší je polstrovaný okraj postele a pak všechny koberce.

Nejoblíbenější jídlo
Zatim toho moc neznám, akorát kotěcí granule a konzervy, ale každopádně zatim nejlepší byla omáčka z dančí rolády, kterou jsem v nestřeženým okamžiku olízal.


Myslim, že si s dvounožkyní budem dobře rozumět, zatim vždycky při každý lumpárně zabral pohled "já jsem to přece nebyl, podívej se na mě, jsem heboučkej a hodňoučkej, jak bych jen mohl".



Tato stránka využívá kočkostyl Black Coffee
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!