Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Buddy Levata Del Sole, CZ


Buddy Levata Del Sole, CZ

Buddy Levata Del Sole, CZ

*10. 1. 2009 Rosice u Brna

Buddy Levata Del Sole, CZ: BuddyPlemeno:
Britský červený tečkovaný bikolor

Adresa pelíšku:
Nasavrky

Místo na spaní:
V noci spím ve svém pelíšku. Když jsem sám, zaberu si pro sebe celou postel a hovím si v peřinách :)

Nejoblíbenější místo:
Nejoblíbenější místo mám v křesle, odkud mám nejlepší rozhled. A v poslední době děsně rád ležím na osuškách na pračce hned u topení. Tam je to taky strašně príma.

Nejoblíbenější místo na spaní:
Nejraději spinkám ve svojí přepravce....Ta je jenom moje a nikdo mi na ni nesmí ani sáhnout. Doslova jsem si ji vydupal a jinde už spát nechci. A když jsem děsně unavený a nechci, aby mě nikdo rušil, tak spinkám pod postelí. Tam mám spoustu místa a hlavně tam nikdo kromě mě nevleze :)

Nejoblíbenější činnost:
Nejraději mám, když ležím na zádech a někdo mě drbe na bříšku. To pak vrním a vrním...

Nejoblíbenější hra:
Strašně rád si hraju s člobrdama na schovku. To pak vždycky běhám z místnosti do místnosti, co mi síly stačí. Jen abych byl první v cíli :)....Taky si rád hraju s míčkem a s plyšovou kočičkou Mícou. Dřív jsem taky pěkně řádil v tunelu, ale teď už mi jsou postranní východy poněkud těsné. (Přeci jen už mám pár kilo navíc. ) A děsně, děsně rád lovím všechno, co se pohne. Hlavně mouchy!

Nejoblíbenější rošťárna:
Strašně rád telefonuju. Vždycky když zazvoní telefon, musím u něj být první a je mi jedno, kdo nebo co stojí v cestě. A když jsem sám doma, tak strasně rád zkoumám, všechny věci, co jsou na nějvyšších poličkách...Jen je malér, když něco svojí nešikovností shodím a rozbiju :)

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
O stříhání drápků se mi stará lidská mamča. Pravidelně mi je zastřihuje a já už si je pak jenom maličko dobrousim o koberec....Ano o koberec. Škrabadlo mám hlavně na lumpárny, ale že by se o něj nějak dobře škrábaly drápky....Na to jsem zatím nepřišel.

Nejoblíbenější jídlo:
Krůtí a kuřecí granulky. A hlavně když je jich spousta :)....A dobroučkatým pamlskem nikdy nepohrdnu :o)


Myslím, že jsem úplně normální kocour. Teda až na moji hyperaktivitu. Tu mám už odmala a ne a ne se jí zbavit. Jsem prostě rád středem pozornosti :)



Tato stránka využívá kočkostyl Chocolate 3D
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!