Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Pan Tygřoun - Arnie Golden Fly


Pan Tygřoun - Arnie Golden Fly

Pan Tygřoun - Arnie Golden Fly

*13. 7. 2007 Praha

Pan Tygřoun - Arnie Golden Fly: Plemeno:
Perský modrý

Adresa pelíšku:
Chlumčany u Plzně

Počet kočkovitých spolubydlících:
1 - Slečna Mici

Místo na spaní:
Koupili mi pelíšek, ale to je nuda. Lepší je to na skříni, na přehrávači, za televizí, na stole a všude, kam svítí sluníčko... Všechna křesla a gauče v domě jsou moje, ale já je svým lidem půjčuji, nejsem přece lakomý kocour. Jo a krabice, to je taky věc!

Nejoblíbenější místo:
Na gauči s dvounohou holkou, když se díváme na televizi a ona nefláká drbání na bříšku. A u dveří na balkón, kde vidím na ptáky a cvrkot všeliký.

Nejoblíbenější místo na spaní:
V ložnici u mých dvounožců. Zejména u holky v posteli, ale to nesmí být páníček doma!

Nejoblíbenější činnost:
Mám pozorovatelnu na kuchyňské lince, odkud bedlivě sleduji, co se chystá k jídlu, hlavně něco z masíčka, to pak mňoukám a mňoukám a škemrám a lísám se, dokud něco nedostanu. A dostanu nakonec vždycky. Nacpu si bříško a pak stráááášně rád spíííím...

Nejoblíbenější hra:
Koulet a honit všechno malé a kulaté, třeba olivy, rajčátka, balónky. A lítat tryskem po schodech nahoru a dolů a co nejvíc přitom dupat. A na kočkomávátko, na to skočím vždycky.

Nejoblíbenější rošťárna:
Číhat za rohem a neočekávaným výpadem děsit moji spolukočku Slečnu Mici a dvounožce. A vyndavat z hrnce vařené brambory. A okusovat rohy knížek.

Nejoblíbenější místo na škrábání drápků:
Nó, když mi zatrhli koženou sedačku i ratanový nábytek, vzal jsem zavděk kočkoškrabátkem. Ale té sedačce už to stejně nikdo neodpáře, cha...

Nejoblíbenější jídlo:
Hm, kuřecí prsíčka a tuňák. Ale všechno pěkně čerstvě rozmrazené, druhý den už mě to nezajímá! Šunčičku mi nedávají, že prý bych dostal močové kamínky, nebo co.


Nechci se tedy chlubit, ale ve volném čase se zabývám filozofií a právě kandiduji na doktora všeobecných věd kočičích. Jenom ta moje spolukočka to nechápe a ruší mě z hlubokomyslných úvah a meditací. Ale já jí to odpouštím a občas si s ní nějaké ty dostihy na schodech dám.



Tato stránka využívá kočkostyl Modrý kocouř.cz - Zlatá kniha originál
Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

NEJ fotka
Vítěz NEJ fotky
Znáte naši fotografickou soutěž NEJ fotka?

Právě probíhají nominace do dalšího kola soutěže.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!