Modrý kocouř.cz
Zlatá kniha koček > Obsah Knihy > Cairo


Cairo

Cairo

*30. 7. 2004

Cairo: CairoPlemeno: Mainská mývalí

Adresa pelíšku: Jinočany

Počet kočkovitých spolubydlících: 2 - Mignon, Monty

Místo na spaní: Monemtálne předložka před vanou, nebo jedno z ležení na škrabadle, pokud jsou vzůhu dvoužci, tak rád pochrupkávám v jejich těsné blízkosti.

Nejoblíbenější místo: Balkón, škrabadlo nejhornější odpočívadlo, vana mokrá i suchá, kuchyňská linka (pokud mě teda zrovna nevyženou), gauč nejlepe tam, kde se nejraději rozvalují dvounožci.

Nejoblíbenější místo na spaní: Horní patro škrabadla, pokud si ho vybojuju, pidistolek, linka, vana a umyvadlo.


Nejoblíbenější činnost: Neustálé mazlení s dvounožci, spaní, jídlo, kočkování se spolubydlícími. Pokud je pěkně, tak vyvalování se na balkóně, pozorování ptáčků, hmyzáků a okolí.

Nejoblíbenější hra: Číhání na kámoše, strkání všeho co mi padne pod tlapku do misky s pitím (teď takovou pískající hlupatou věc na tyčce, ona se tam namočí na celý den a to je zábava).

Nejoblíbenější rošťárna: Intenzivní mňoukání v místnosti, kde se zrovna nevyskytuje žádný dvounožec, ustanu teprve když přijde a začne mě ihned mazlit, ranní oxidování kolem rozespalých dvounožců, vyhrabávání co největšího množství kočkolitu ze záchůdku.


Nejoblíbenější místo na škrábání drápků: Gauč, ten už vypadá, už se mi konečně trochu líbí, ještě teda pokračuji dál v úpravách. Škrabadlo, jen když mě tam odvleče panička, tak jí teda ukážu že vím na co to je, pak mi dá pokoj.

Nejoblíbenější jídlo: Masíčko vlastnotlapkově ulovené, granulky,tuňák a jiné rybičky.


Jsem pěkný raubíř, ale jinak dělám všem jen radost :-)), a taky už se mnou nechtějí tahat, že se prý pronesu, ale to je jak tak super se nechat nosit, pak můžu očuchávat všechno co je nahoře, sahat tlapkou po spolubydlícím.

Následující stránkaPředcházející stránka
(c) 2003-2024 Modrý kocouř.cz. Všechna práva vyhrazena. | O stránkách | Reklama | Novinky | RSS | Nápověda | Hledání | E-mňau | Nahoru ^
Hledat:
7. 11. 2023
Schváleny nové stránky ve Zlaté knize koček. Nejnovější je Dulcynea EGREGIUS*PL.

NEJ fotka
Vítěz NEJ fotky
Znáte naši fotografickou soutěž NEJ fotka?

Právě probíhají nominace do dalšího kola soutěže.

Modrý kocouř.cz je na facebooku!