poděkování (kotě FIP)
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
bohuna
|
Předmět: poděkování (kotě FIP) Přitlapkováno: 28. 5. 2007 19:41:47 |
|
|
Chtěli bychom touto cestou poděkovat paní Rufenachtové za pomoc. Sice jsme nezjistili kdo jsou rodiče Merlina, ale zařídila předání peněz od slečny Š.,která se snámi odmítla komunikovat.
Kačka napíše víc,protože s paní Rufenachtovou mluvila osobně. Tak zatím ahoj. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačka
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 5. 2007 20:44:02 |
|
|
Chtěla bych se připojit k poděkování Bohuny. Jednání s paní Rufenachtovou bylo velice příjemné a na úrovni. Nepřipadá mi jako člověk, který chová kočky pro peníze, ale jako objetavá a milující..vůči svým kočkám. Postavila se k našemu problému čelem a měla velikou snahu celou věc vyřešit. Myslím, že v rámci možností se jí to opravdu podařilo. Pokud budu uvažovat o pořízení nového kočičího miláčka, ráda se na paní Rufenachtovou obrátím. Děkuji všem na tomto fóru za podporu. Přeji plno kočičích radostí a co nejméně starostí. Kačka |
|
|
Odpovědět
|
|
CZ_Bee
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 5. 2007 6:12:06 |
|
|
To je dobře, že máte peníze zpátky. Jenom je škoda, že už to neřeší život vašeho koťátka...
Paní Rufenachtové to lze přičíst jedině k dobru...
Jenom škoda, že jste ojedinělý případ. Já jsem se od Š. satisfakce nedočkala, vše popřela... Otázkou je, co ti ostatní lidé, kteří se napálili? Smířili se s tím nebo neměli odvahu podávat žaloby? A na to zřejmě prodejce spoléhá... |
|
|
Odpovědět
|
|
Ferda
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 5. 2007 10:05:39 |
|
|
Sledovala jsem od počátku celý tento příběh a musím říci, že jsem si učinila tento závěr: paní Rufenachtová byla v minulých diskusích napadána většinou diskutujících, ale podala pomocnou ruku a učinila vše pro vyřešení celé záležitosti.Za mnohé příspěvky, které byly proti ní vzneseny, se mohla na všechno vykašlat a nechat vše být . Pokud budu rovněž uvažovat o rozšíření naší kočičí rodiny,určitě se obrátím s důvěrou na ní. Přeji ji hodně štěstí a upřímnějších lidí v jejím okolí. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 5. 2007 10:28:45 |
|
|
Nicméně je důležité mít na paměti, že vyřešen je jen důsledek a nikoliv příčina.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
CZ_Bee
|
Předmět: Zamknutí fóra Přitlapkováno: 29. 5. 2007 10:34:45 |
|
|
Uzamykám toto fórum, aby nedošlo k nechtěné diskusi "mimo mísu" nebo k příspěvkům typu Ferda (registrovaný tento den, napsán pouze jediný příspěvek, dle IP adresy ze stejného města jako první dva pisatelé....) |
|
|
Odpovědět
|
|
|