RSS kanál
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ainny
|
Předmět: RSS kanál Přitlapkováno: 24. 10. 2004 15:40:04 |
|
|
Chtěla jsem se zeptat, zda má Modrý kocouř RSS kanál a pokuď ano, jaká je jeho adresa. Možná, že to někde je uvedené, ale já to nemohu najít. Je pro mě pohodlnější získávat zprávy o novinkách touto cestou a ne e-mailem. Předem děkuji _________________ Ainny |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: RSS kanál Přitlapkováno: 24. 10. 2004 21:23:30 |
|
|
Ainny napsal: | Chtěla jsem se zeptat, zda má Modrý kocouř RSS kanál a pokuď ano, jaká je jeho adresa. Možná, že to někde je uvedené, ale já to nemohu najít. Je pro mě pohodlnější získávat zprávy o novinkách touto cestou a ne e-mailem. Předem děkuji |
Je mi líto, ale Modrý kocouř zatím tuto technologii nevyužívá. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: RSS kanál Přitlapkováno: 1. 6. 2005 10:29:31 |
|
|
Ainny napsal: | Chtěla jsem se zeptat, zda má Modrý kocouř RSS kanál a pokuď ano, jaká je jeho adresa. Možná, že to někde je uvedené, ale já to nemohu najít. Je pro mě pohodlnější získávat zprávy o novinkách touto cestou a ne e-mailem. Předem děkuji |
Jsem rád, že můžu napsat, že první kocouří RSS kanál běží, zatím v testovacím provozu. Obsahuje informace o nových radách, příbězích a článcích a jeho adresa je http://www.modrykocour.cz/rss/rss_clanky.php. Prosím o jakékoliv připomínky, dotazy, návrhy. Díky. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: RSS kanál Kočkočtení Přitlapkováno: 31. 5. 2007 7:50:17 |
|
|
Ode dneška má Modrý kocouř.cz k dispozici nový RSS kanál s názvem Kočkočtení. Jeho obsah odpovídá přehledu zobrazovanému na úvodní stránce, tj. rady, články, příběhy a kocouří výběr nejlepších kočičích deníčků. Adresa kanálu je: http://www.modrykocour.cz/rss_kockocteni.php _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
|