<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
jadviga
|
Předmět: Šunka Přitlapkováno: 26. 1. 2005 10:06:18 |
|
|
Zdravím kočičí svět,, myslíte si,že nevadí, když dávám svému kocourkovi skoro každý den dušenou prsní šunku??? Dávám jen jedno kolečko.
Dík za Vaše názory. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: Šunka Přitlapkováno: 26. 1. 2005 10:29:45 |
|
|
jadviga napsal: | Zdravím kočičí svět,, myslíte si,že nevadí, když dávám svému kocourkovi skoro každý den dušenou prsní šunku??? Dávám jen jedno kolečko.
Dík za Vaše názory. |
No není to zrovna zdravé, ja dávám kolečko tak 1x týdně. Největší problém je, že je slaná a mohla by způsobit ledvinové problémy. Znám ale lidi, kteří jí také dávají každý den a kočičkám nic není. Asi je to u každé kočičky jinak, stejně jako u lidí. |
|
|
Odpovědět
|
|
jadviga
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 1. 2005 12:06:14 |
|
|
To jsem nevěděla, tak to teda určitě omezím. |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: re: šunka Přitlapkováno: 26. 1. 2005 12:08:36 |
|
|
Jo,jo, také občas dáme plátek šunky, ale tak lx za týden a jeden plátek pro dva kocourky- jen tak jako mls po kouskách. Sedí vedle sebe a vždy celkem spořádaně čekají , až na ně na střídačku přijde řada.V tu chvíli vypadají jako poslušní pejsi, ale jen do chvíle , než řeknu: "A už není!" To se potom rozběhnou a jsou z nich zase hrdí kocouři.J. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: re: šunka Přitlapkováno: 26. 1. 2005 12:36:22 |
|
|
janča napsal: | Jo,jo, také občas dáme plátek šunky, ale tak lx za týden a jeden plátek pro dva kocourky- jen tak jako mls po kouskách. Sedí vedle sebe a vždy celkem spořádaně čekají , až na ně na střídačku přijde řada.V tu chvíli vypadají jako poslušní pejsi, ale jen do chvíle , než řeknu: "A už není!" To se potom rozběhnou a jsou z nich zase hrdí kocouři.J. |
Tak to je teda Ali pěkně nevychovanej. Ten by mi vlezl do talíře, kdybych nejedla tak rychle
Šunku si dá rád, ane nanuky přímo miluje - hlavně Míšu! |
|
|
Odpovědět
|
|
jadviga
|
Předmět: Re: re: šunka Přitlapkováno: 26. 1. 2005 12:39:50 |
|
|
Tereza napsal: | janča napsal: | Jo,jo, také občas dáme plátek šunky, ale tak lx za týden a jeden plátek pro dva kocourky- jen tak jako mls po kouskách. Sedí vedle sebe a vždy celkem spořádaně čekají , až na ně na střídačku přijde řada.V tu chvíli vypadají jako poslušní pejsi, ale jen do chvíle , než řeknu: "A už není!" To se potom rozběhnou a jsou z nich zase hrdí kocouři.J. |
Tak to je teda Ali pěkně nevychovanej. Ten by mi vlezl do talíře, kdybych nejedla tak rychle
Šunku si dá rád, ane nanuky přímo miluje - hlavně Míšu! |
A to ho ta zmrzka nestudí??? Já i tu šunku dám chvíli pod teplou vodu, aby ho to nestudilo. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: re: šunka Přitlapkováno: 26. 1. 2005 12:44:19 |
|
|
jadviga napsal: | A to ho ta zmrzka nestudí??? Já i tu šunku dám chvíli pod teplou vodu, aby ho to nestudilo. |
Studí, nestudí, prostě se po tom může utlouct a oblizuje to jak zjednanej, už jim nanuky jen venku, protože umí tak krásně sladce loudit, že neodolám a vždycky mu trochu dám. Přitom jsem proti přikrmování věcmi které nejsou kočičí (v nanuku je zase cukr - taky není dobré pro kočičky). |
|
|
Odpovědět
|
|
|