pelíšek
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
lentilka
|
Předmět: pelíšek Přitlapkováno: 30. 10. 2007 17:44:32 |
|
|
Ahojky, prosím o radu, sháním pro budoucího kocouře pelíšek, prošla jsem snad všechny internetové obchody a nemůžu si vůbec vybrat Jenom závidím všem, co žijou v USA
Nemáte někdo nějaký typ na kamenný obchůdek v Praze, kde by měli něco, co by lahodilo mým očíčkám? Nejlépe něco hezkého, vkusného, plyšového a pohodlného - jsem teda trošku náročná aneb pro kocouře to nejlepší
Takže odkud máte lidičky pelíšky? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
MichaelaK
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 10. 2007 9:56:03 |
|
|
Tak my máme tenhle pelíšek: http://www.hafani.cz/kukan-charly-45cm/d-84444/
a kočičák v něm spí prakticky pořád - v noci vždycky a přes den většinu času, co spinká, prostě ho miluje... je to jeho boudička a nikdo mu tam nesmí
Jinak moc vkusných pelíšků není, ani z těch tlapek na tom našem nejsem nadšená, ale co by člověk pro ty zlatý očka neudělal _________________ Michaela & Bentley |
|
|
Odpovědět
|
|
wolffka
|
Předmět: Re: pelíšek Přitlapkováno: 1. 11. 2007 17:20:39 |
|
|
lentilka napsal: | Ahojky, prosím o radu, sháním pro budoucího kocouře pelíšek, prošla jsem snad všechny internetové obchody a nemůžu si vůbec vybrat Jenom závidím všem, co žijou v USA
Nemáte někdo nějaký typ na kamenný obchůdek v Praze, kde by měli něco, co by lahodilo mým očíčkám? Nejlépe něco hezkého, vkusného, plyšového a pohodlného - jsem teda trošku náročná aneb pro kocouře to nejlepší
Takže odkud máte lidičky pelíšky? |
Pěkný večer,
taky mi jde pusa dokořán, když kouknu na ten šílený výběr ve "vyspělejších zemích". Každopádně čirou náhodou jsem našla úžasný pelíšek ( mě se tedy zdá být úžasný), samozřejmě záleží na vkusu a nechávám si ho do zálohy, třeba na ježíška http://www.happyanimals.cz/kukane-stany-tunely-plysove/inter-zoo-kukan-bota-plysova-67cm
dá se pořídit i v menší velikosti. Otázka však je, jestli ten pelíšek nebude jen na ozdobu bez většího využití. Náš kocouřek nejraději chrní na nejvyšším odpočívadle na škrabadle nebo v koši na prádlo . Jinak takový ten krásňoučký hundelaťoučký měkoučký pelíšek jako vídáme na internetových obchodem USA asi tady neseženete..Každopádně přeji úspěšné hledání |
|
|
Odpovědět
|
|
|