<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
uju
|
Předmět: hračky Přitlapkováno: 2. 11. 2007 16:14:56 |
|
|
Na internetu jsem viděla no, myslím, že se to jmenuje motor maus. hrozně se mi to líbí a na videích bylo vidětž, že se u toho kočky opravdu vyblbnou. Jenže nevím, kde to sehnat. Prolezla jsem internetové obchody(nejznámější(pro mě)), ve vyhledavači jsem našla jen články jak si to lidé chválí, ale Bohužel nikde se nepíše kde to sehnat. Nemáte někdo nějaký tip,kde bych tuto hračku koupila? |
|
|
Odpovědět
|
|
pcsara
|
Předmět: Re: hračky Přitlapkováno: 2. 11. 2007 16:52:01 |
|
|
uju napsal: | Na internetu jsem viděla no, myslím, že se to jmenuje motor maus. hrozně se mi to líbí a na videích bylo vidětž, že se u toho kočky opravdu vyblbnou. Jenže nevím, kde to sehnat. Prolezla jsem internetové obchody(nejznámější(pro mě)), ve vyhledavači jsem našla jen články jak si to lidé chválí, ale Bohužel nikde se nepíše kde to sehnat. Nemáte někdo nějaký tip,kde bych tuto hračku koupila? |
Nemyslíte toto? http://obchod.hafbezobav.cz/vyr-1765-Motor-Mouse-prumer-14cm.html |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 11. 2007 12:09:15 |
|
|
Pokud se jedná o hračku uvedenou pcsarou, tak mohu říct, že z vlastní zkušenosti si kocour s hračkou pohrál tak jeden, dva dny, pak jej přestala zajímat a po měsíci jsem ji vyhodila. Nejlepší naše hračky jsou alobalová koule, tyčky do uší, víčka od petlahve a chrastící myši. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Marge
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 11. 2007 19:06:03 |
|
|
Já jsem kočence koupila v normálním hračkářství plyšovou myš, velkou tak 15 cm s všitým chrastítkem, narozdíl od míčků, kočočích myšek, víček od pet lahve, zmuchlaných papírků a vůbec podobných hraček, které měla do teď , se tahle velká myš nikam nezakutálela, kočenka se sní rve, loví jí, a nosí si jí k sobě do pelíšku a někdy jí přinese i k nám do postele. Takže velká spokojenost a můžu jenom doporučit.
Marge |
|
|
Odpovědět
|
|
uju
|
Předmět: Re: hračky Přitlapkováno: 4. 11. 2007 21:41:45 |
|
|
pcsara napsal: | uju napsal: | Na internetu jsem viděla no, myslím, že se to jmenuje motor maus. hrozně se mi to líbí a na videích bylo vidětž, že se u toho kočky opravdu vyblbnou. Jenže nevím, kde to sehnat. Prolezla jsem internetové obchody(nejznámější(pro mě)), ve vyhledavači jsem našla jen články jak si to lidé chválí, ale Bohužel nikde se nepíše kde to sehnat. Nemáte někdo nějaký tip,kde bych tuto hračku koupila? |
Nemyslíte toto? http://obchod.hafbezobav.cz/vyr-1765-Motor-Mouse-prumer-14cm.html |
Tak tohle není ono:-(
Je to podstavec(trochu to připomíná dětskou gumovou hračku) a z něho vyčuhuje takový klacík na kterým je uchycená myška. Ten klacík se všelijak mrská. Pokusím se najít ten web kde manžel koukal na video. |
|
|
Odpovědět
|
|
uju
|
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
uju
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 11. 2007 15:02:58 |
|
|
no,manžel do německa jezdí a možná by to ta nějaká firma,nebo obchod mohl poslat do firmy v německu a oni by mu to poslali kamiónem co čech.
Zkusím se s ním domluvit. Pokud by to klaplo. tak bych to mohla koupit i pro Vás,ale nejdřív se somluvím a pokusím se sehant, kde by to vyšlo nejlevněji.(Je to dost drahý,potvora) |
|
|
Odpovědět
|
|
|