<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Irena
|
Předmět: mrouskání Přitlapkováno: 21. 2. 2005 14:20:02 |
|
|
Ahojky. Mám dotaz na zkušenější chovatele. Moje 10 měs. britka se v lednou začla prvně mrouskat. Protože nechci zakládet chov, domluvila jsem její kastraci. Dva dny před termínem operace se začla znovu mrouskat. Setra na vet. mi řekla ať ji nechám ještě jednou promrouskat, pak bude 1/2 roku klid a můžeme ji nechat vykastrovat. Slečna se už teď po čtvré mrouská Tak nevím, jak to teda je. Poradíte? |
|
|
Odpovědět
|
|
Kity
|
Předmět: Re: mrouskání Přitlapkováno: 22. 2. 2005 11:41:06 |
|
|
Irena napsal: | Ahojky. Mám dotaz na zkušenější chovatele. Moje 10 měs. britka se v lednou začla prvně mrouskat. Protože nechci zakládet chov, domluvila jsem její kastraci. Dva dny před termínem operace se začla znovu mrouskat. Setra na vet. mi řekla ať ji nechám ještě jednou promrouskat, pak bude 1/2 roku klid a můžeme ji nechat vykastrovat. Slečna se už teď po čtvré mrouská Tak nevím, jak to teda je. Poradíte? |
Pokud kočičku máte doma, tak se může mrouskat stále častěji. 1/2 roku klidu možná mají ty venku, když zrovna mají koťátka. U nás to bylo tak, že po první říji přišla další za cca měsíc a další za cca 14 dní a pak byla kastrace. Ale ty intervaly se spíše zkracovaly a říje trvala delší čas. Zdraví Kity |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Re: mrouskání Přitlapkováno: 22. 2. 2005 20:00:28 |
|
|
U nás byly intervaly stejné jako u Kity, taky to skončilo nakonec kastrací po třetím mrouskání, kdy nám došla trpělivost. Takže bych na půl roku klidu nevěřila. _________________ Jana (Micinka a Tulinka) |
|
|
Odpovědět
|
|
Irena
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 2. 2005 20:30:24 |
|
|
Jenže my se pořád nemůžeme vejít do termínu Hned po mrouskání ji nechce vzít, že je uvnitř celá nateklá a pak začne mrouskat dva dny před zákrokem. Už jsem z toho zoufalá, ten první den brečím s ní. Asi se budu muset ohlídnout po jiném veterináři. |
|
|
Odpovědět
|
|
Sebasty
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 2. 2009 17:46:26 |
|
|
Ireno, jak dlouho u Vás trvalo mrouskání?
Díky _________________
|
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 2. 2009 18:12:50 |
|
|
Sebasty napsal: | Ireno, jak dlouho u Vás trvalo mrouskání?
Díky |
otázku jste napsala k zápisu,který je 4 roky starý
Bětka |
|
|
Odpovědět
|
|
Sebasty
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 2. 2009 18:14:34 |
|
|
beta.1 napsal: | Sebasty napsal: | Ireno, jak dlouho u Vás trvalo mrouskání?
Díky |
otázku jste napsala k zápisu,který je 4 roky starý
Bětka |
Já vím Bětko, snad by mohla mít Irena zapnuté upozornění k odpvědi _________________
|
|
|
Odpovědět
|
|
|