<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Vložení kocoura Přitlapkováno: 15. 1. 2008 22:01:18 |
|
|
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jak vložit kocoura ze Zlaté knihy do katalogu chovných kocouřů, tuto volbu jsem zatrhla, bohužel se kocour do inzerce nevložil...
Jak na to??
Díky! _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Vložení kocoura Přitlapkováno: 16. 1. 2008 19:12:50 |
|
|
Adéla napsal: | Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak vložit kocoura ze Zlaté knihy do katalogu chovných kocouřů... |
Hledal jsem ho a v katalogu je. Kocouři se tam ale řadí náhodně, žádný rozumný klíč jsem nenašel (Proč by to mělo být např. podle abecedy? Proč by jeden měl být první na seznamu jen proto, že se jmenuje na A?), filtrovat se dají každopádně podle plemena.
Kdyby byl nějaký další problém, dejte prosím vědět. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Re: Vložení kocoura Přitlapkováno: 16. 1. 2008 19:33:38 |
|
|
Filip napsal: | Adéla napsal: | Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak vložit kocoura ze Zlaté knihy do katalogu chovných kocouřů... |
Hledal jsem ho a v katalogu je. Kocouři se tam ale řadí náhodně, žádný rozumný klíč jsem nenašel (Proč by to mělo být např. podle abecedy? Proč by jeden měl být první na seznamu jen proto, že se jmenuje na A?), filtrovat se dají každopádně podle plemena.
Kdyby byl nějaký další problém, dejte prosím vědět. |
Díky, já jsem jen nějak nepochopila, že Katalog chovných kocouřů je něco jiného, než normální inzerce chovných kocourů.. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Vložení kocoura Přitlapkováno: 16. 1. 2008 19:42:01 |
|
|
Adéla napsal: | Díky, já jsem jen nějak nepochopila, že Katalog chovných kocouřů je něco jiného, než normální inzerce chovných kocourů.. |
Ach jo, tohle vím, musím to tam nějak líp označit, zvýraznit... je to dlouhodobá chyba... díky za upozornění. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
reina
|
Předmět: vložení kožichu do Zlaté Knihy Přitlapkováno: 3. 2. 2008 21:52:26 |
|
|
ahojte všichni, mám jednu blbou otázku:
přihlašovala jsem si nové kočičky do Zlaté Knihy. bylo přede mnou 6 čekajících. Stále je přede mnou 6 čekajícíh, ale nějak se - mimo pořadí - objevilo v novinkách 21 nových kožíšků, převážně britských... nevíte proč to?
díky! |
|
|
Odpovědět
|
|
J.
|
Předmět: Re: vložení kožichu do Zlaté Knihy Přitlapkováno: 3. 2. 2008 23:45:57 |
|
|
reina napsal: | nějak se - mimo pořadí - objevilo v novinkách 21 nových kožíšků, převážně britských... nevíte proč to?
díky! |
Ahoj Reino,
myslím, že u těch 21 nových kožíšků (z toho 12 mých) se jedná pouze úpravy ve Zl.knize - je teď možnost změnit si pozadí stránky u každé čičinky a tak toho využilo dost lidí ... Pá. _________________ J. a její společenstvo ...
mňau! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: vložení kožichu do Zlaté Knihy Přitlapkováno: 4. 2. 2008 6:59:26 |
|
|
Je to tak, jak píše j. - jakákoliv úprava ve Zlaté knize se objeví jako "Novinka". Nejedná se o nově přihlášené kočičky, ale jde o zaznamenanou změnu ať už v textu Zlaté knihy (např. co kočička baští, nebo její lumpárny) nebo ve stylu pozadí.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
reina
|
Předmět: díky Přitlapkováno: 4. 2. 2008 16:59:36 |
|
|
díky moc za reakci, já to taky psala trošku pod tlakem, takže se omlouvám... vlezla jsem totiž na nějaký chat který měl být o briťulích, a já myslela že všichni kočko-lidi jsou stejní, ale po oboření se na mě "co tu chceš" a "máš nějakej problém" (ovšem v dost provokativním kontextu) jsem se raději sbalila a vypadla...
ale samozřejmě vím, že tady se nikdo a nic neprotěžuje... takže se ještě jednou omlouvám! |
|
|
Odpovědět
|
|
|