Tráva
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Re: Tráva Přitlapkováno: 24. 1. 2008 5:34:59 |
|
|
Tak naše kočky doma vypěstovanou trávu a všechny kytky naprosto ignorují, ale jak přinesu ze zahrady takovou tu obrovskou (skoro 3 m vysokou) trávu, co má velmi dužinaté a velmi chlupaté listy, tak se na ni vrhnou jako králíci a kousají a cucají jak o život. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
bobtail
Založen: 19.12.2007 Příspěvky: 64 Bydliště: Vestec, Praha Západ
|
Předmět: Jarní osení Přitlapkováno: 26. 1. 2008 21:44:28 |
|
|
Zdravím, v pátek jsem si v Obi koupila jarní osení na Velikonoce a váhám zda ho můžu nechat kočce na okusování? Nemáte z tím někdo nějaké zkušenosti? Není něčím napuštěné a pro kočky nevhodné? Cena byla super, jen 9,- za pytlík _________________ Hanka, Anabell a Cookie |
|
|
Odpovědět
|
|
Arabela
|
Předmět: osení Přitlapkováno: 27. 1. 2008 0:20:33 |
|
|
já s tím čičiny, je to obyčejný ječmen, rychle vyroste, rychle je snězený, takže doporučuji.
Arabela |
|
|
Odpovědět
|
|
mixatko.v
|
Předmět: Tráva pro kočičku trochu jinak Přitlapkováno: 27. 1. 2008 20:16:05 |
|
|
Také přicházím se svou troškou "do mlýna":
Přečetla jsem si, že lze vypěstovat kočičkám zajímavou zeleň z klasu kukuřice. Dlouho jsem kukuřičné klasy sháněla, protože je už všichni měli vyloupané, ale nakonec se mi to podařilo! Do květináče jsem zasadila kukuřičný klas, do poloviny zavrtaný do hlíny.A teď jen zalévám..........
A také netrpělivě čekám, co vyroste.Ono by to mělo být i pěkné napohled.
Tož, kdo máte kukuřičný klas, můžete mě následovat.Co vyroste, bude překvapením nejen pro mě, ale i pro mého chlupatého mlsouna. |
|
|
Odpovědět
|
|
ovecka
|
Předmět: Re: Tráva pro kočičku trochu jinak Přitlapkováno: 27. 1. 2008 20:31:06 |
|
|
mixatko.v napsal: | Také přicházím se svou troškou "do mlýna":
Přečetla jsem si, že lze vypěstovat kočičkám zajímavou zeleň z klasu kukuřice. Dlouho jsem kukuřičné klasy sháněla, protože je už všichni měli vyloupané, ale nakonec se mi to podařilo! Do květináče jsem zasadila kukuřičný klas, do poloviny zavrtaný do hlíny.A teď jen zalévám..........
A také netrpělivě čekám, co vyroste.Ono by to mělo být i pěkné napohled.
Tož, kdo máte kukuřičný klas, můžete mě následovat.Co vyroste, bude překvapením nejen pro mě, ale i pro mého chlupatého mlsouna. |
A kde si nakoniec tú kukuricu zohnala? Vyzerá to zaujímavo, ale obávam sa, že neviem, kde by som kukuricu (okrem mrazenej ;D) zháňala. |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2