polyp, cysta či co?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Janina1
|
Předmět: polyp, cysta či co? Přitlapkováno: 26. 2. 2008 12:43:33 |
|
|
ahojky, mám britského kocourka, 9 měsíců, nechala jsem ho kastrovat ais před měsícem. všechno se zahojilo a pak jsem si všimla že Jim chodí pořád čůrat a začal čůrat krev. tak jsem ho vzala na veterinu dostali jsme nejdřív antibiotika v práškách, ukrutný boj dostat do kocoura prášky,který skončil čůraním v posteli a mstěním se nám, další týden dostal injekce, tak krev přestala, za dva dny začal zase čůrat krev. tak jsem šli znova k doktoru, tentokrát na sono, našli mu v močáku polyp 1,6 cm velký. Prý ho musíme nechat okamžitě operovat než bude pozdě. Zašli jsme projistotu ještě na veterinární kliniku a tam udělali sono, vzali moč, udělali rozbor. včera jsme tam byli, dostali jsem hills s/d proti struvitům a mazali domu, že operace je blbost a že se nic neděje. tak jsem z toho uplně jelen a vůbec tomu nerozumím. Poradíte prosím někdo co dělat? díky moc Jana |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: polyp, cysta či co? Přitlapkováno: 27. 2. 2008 7:09:00 |
|
|
Pokud se jedná o opravdu o struvity, tak si přečtěte v tomhle foru příspěvky od "Kočičák" http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=2404&postdays=0&postorder=asc&start=30 . Myslím, že je tam vcelku dobře popsaný problém i stavy při špatně stanovené diagnoze.
Co se týká polypů, tak to sice nevím, co poradit, ale myslím, že především by se měla učinit správná diagnoza a od té se musí všechno odvíjet. Ale pokud na klinice dělali i rozbor moči i sono, snad bych v tomhle případě věřila spíš vyšetření na klinice. Přesto pokud po nasazené dietě se situace nezlepší a kocour nezačne čůrat během pár dní líp (viz to odkazované forum), bude nutné trvat asi na dalším vyšetření.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|