<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ludmila
|
Předmět: Poděkování Přitlapkováno: 4. 2. 2004 10:28:45 |
|
|
Chtěla bych poděkovat Filipovi a Tině za čas a energii, které vkládají do těchto stránek.
Začínající i pokročilí kočkaři si jistě najdou námět, který je zajímá a jejich žádost o pomoc a radu při řešení nejrůznějších problémů nezůstane nevyslyšena.
Díky i za to, že mají zájem nejen o svoje domácí mazlíčky, ale mají snahu o zlepšení vztahu člověka k přírodě.
Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
Marie Anonymní
|
Předmět: Poděkování Přitlapkováno: 7. 3. 2004 21:10:29 |
|
|
Chtěla bych se připojit k poděkování za tvorbu těchto stránek. Denně pročítám "Adélku" a Modrý kocouř ji hezky doplňuje. Zvlášt´bych chtěla poděkovat za krásné články o Jaffovi, které píše paní Luptáková. Na ty upozorňuju celou rodinu, jsou vtipné, citlivě psané, prostě krásné. Ještě jednou - ať se daří autorům Modrého kocouře i jejich chlupáčům. Marie. |
|
|
Odpovědět
|
|
Olga K. Anonymní
|
Předmět: díky Přitlapkováno: 28. 8. 2005 7:38:01 |
|
|
Také se připojuji k vděčným návštěvnicím Modrého kocouře. Až tady jsem se dozvěděla základní informace, po kterých jsem předtím marně pátrala. V knihách, na které jsem narazila, se věnovalo víc místa pokročilým otázkám typu "kočka žere ručníky" nebo "jak připravit kocoura na výstavu", ale nikde jsem se nedočetla o obyčejných praktických záležitostech spojených s pořízením kotěte.
Díky, určitě na vaše stránky zase brzo zabrousím. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: poděkování Přitlapkováno: 12. 11. 2007 0:27:12 |
|
|
Děkuji April za velmi srozumitelně napsaný článek o důvodech ke kastraci.Článek je odpovědí na všechny otázky,které se tohoto zákroku týkají.April,ještě jednou děkuji.Bětka |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Poděkování Přitlapkováno: 13. 11. 2007 10:17:39 |
|
|
Navštěvuji stránky Modrého kocouře už hodně dlouho a tak se myslím sluší poděkovat všem jeho účastníkům diskuzních fór za výchovu nového kočkomila. Díky těmto stránkám vidím z jiného úhlu nejen kočku vlastní, ale i ty toulavé bezdomovkyně, co nemají to štěstí na lásku a pohlazení. Čas, který věnujete těmto diskusím není tedy ztracený a sem tam padne semínko na úrodnou půdu.
Přeju tedy všem spoustu radosti se svými mazlíčky - nic tak nezvedne náladu po návratu domů jako přivítání spokojeného chlupáčka! _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
Květa
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 3. 2008 21:30:49 |
|
|
Chci poděkovat za existenci těchto stránek. Prošla jsem spoustu kočičích stránek, ale tady jsem zakotvila. Je pravdou, že člověk začne hledat až když se kocouř dostane do úzkých, takže chci hlavně poděkovat April za všechny trpělivé odpovědi na moje dotazy ohledně zdraví - chvíli mi trvalo, než jsem se zde zorientovala. Také děkuji všem tvůrcům těchto stránek za lehkost a vtipnost se kterou stránky vytvořili. Chci poděkovat za to, že stránky nejsou jen pro čistokrevné kočky, ale že i my majitelé koček neurozeného původu se zde můžeme pochlubit svými miláčky, nebo se vypsat ze svých problémů. |
|
|
Odpovědět
|
|
|