<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Chillhousová
|
Předmět: Doporučení Přitlapkováno: 30. 3. 2008 10:11:08 |
|
|
Ahoj,
Filipe, mohl byste se mrknout na (ne)funkčnost tlapiček při doporučování fotek?
Zdá se, že někomu to funguje, někomu ne...
Já ať kliknu na nejhorší nebo nejlepší, vždy se zobrazí jen jedna tlapička
Jinak, výborný nápad, rychle se chytl
Šárka _________________ Chillhousovi
Jedna kočka nevyhnutelně vede k další. (E.Hemingway)
Stáváš se navždy odpovědným za to, co jsi k sobě připoutal. (Exupéry)
http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=1026
http://www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=1404 |
|
|
Odpovědět
|
|
Luci + 4
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 3. 2008 12:27:45 |
|
|
Filipe, ahoj,přidávám se..také se mi při kliknutí na Nejlepší objeví pouze 1 tlapka.
Nápad skvělý, ještě by bylo super ,aby se tlapky sčítaly..ale je mi jasné,že už to máš v plánu. Díky, Lucka |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 3. 2008 20:39:47 |
|
|
Taky se přidávám k děvčatům. Pokud ohdnotím fotku jako úplně nejlepší (5 tlapek) ukáže se jenom jedna. Když hodnotím o jednu méně, tak se mi čtyři tlapky ukáží, ale pět tlapek se mi taky nedaří. Čím to může být? |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 3. 2008 20:51:10 |
|
|
Betty napsal: | Taky se přidávám k děvčatům. Pokud ohdnotím fotku jako úplně nejlepší (5 tlapek) ukáže se jenom jedna. Když hodnotím o jednu méně, tak se mi čtyři tlapky ukáží, ale pět tlapek se mi taky nedaří. Čím to může být? |
jj. chtělo by to opravit. Ale nápad je to dobrej. J. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Doporučení Přitlapkováno: 30. 3. 2008 21:40:47 |
|
|
Chuckinka napsal: | Ahoj,
Filipe, mohl byste se mrknout na (ne)funkčnost tlapiček při doporučování fotek? ... |
Zkontrolováno, chyba nalezena, opraveno! Díky za upozornění a zároveň se omlouvám, že jsem to pustil na web s chybou, uteklo mi to.
Sčítání zatím ale nijak neplánuju, protože, přiznejme si, v praxi si tam někdo nakliká, co bude chtít, kdyby byl dejme tomu nějaký žebříček. Spíš si myslím, že možnost hodnotit na dané stupnici dává možnost nějak jako doplnit slovní komentář... ale uvítám názory k tématu! _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
vetka.M
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 3. 2008 14:02:12 |
|
|
vůbec netuším, o čem je tu řeč |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 3. 2008 15:02:00 |
|
|
vetka.M napsal: | vůbec netuším, o čem je tu řeč |
Pod fotkami a deníčky je možné přidávat komentáře a zároveň zde je možnost přidat hodnocení, které se ve finální podobě zobrazí jako různé počty tlapiček.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
vetka.M
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 4. 2008 8:09:29 |
|
|
už jsem si toho všimla, díky...málokdy komentuju, tak to chvíli trvalo |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 4. 2008 10:04:55 |
|
|
April napsal: | vetka.M napsal: | vůbec netuším, o čem je tu řeč |
Pod fotkami a deníčky je možné přidávat komentáře a zároveň zde je možnost přidat hodnocení, které se ve finální podobě zobrazí jako různé počty tlapiček.
April |
Tak jsem asi raněná slepotou-ať hledám jak hledám, nic nenacházím, kde by byly nějaké tlapičky a jak by šly přidávat komentáře. Jsem nějak mimo mísu _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 4. 2008 10:10:41 |
|
|
tatiana napsal: | nenacházím, kde by byly nějaké tlapičky a jak by šly přidávat komentáře |
Komentáře se dají přidat pod fotky a deníčky - dole na stránce pod konkrétním deníčkem či fotkou je nápis Komentáře a v závorce počet. Následně zvolit (Zobrazit/skrýt komentáře), pokud již nějaké jsou, tak se zobrazí a červeně je tam vyznačeno - Nový názor nebo komentář. Pokud odkliknete "Nový názor nebo komentář" otevře se pole s oddíly - Vaše jméno, Váš komentář, Vaše hodnocení - u zde jde označením "koleček" přidat právě zmiňované hodnocení (=tlapičky), které se zobrazí v podobě tlapiček po přidání komentáře.
Pokud se Vám pole s "komentáři" nezobrazuje, tak napište, jaký prohlížeč a jakou verzi používáte.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 4. 2008 10:16:23 |
|
|
April, u kočičích deníčků jsem na to přišla, ale u fotek ne. Ale to nevadí. Nejde o život _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 4. 2008 10:24:13 |
|
|
U fotek je to úplně stejný jako u deníčků
|
|
Odpovědět
|
|
|