<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Xamantha Anonymní
|
Předmět: Kde seženu ŠANTU? Přitlapkováno: 14. 3. 2005 16:19:04 |
|
|
Ahoj, moc ráda bych našemu kocourkovi pořídila kytičku Šantu. Podle toho, co jsem o ní slyšela, jí mají kočky rádi a protože náš kocourek kytky miluje /což jim ale neprospívá/, tak si myslím, že by šantu uvítal. Nevím, ale kde se dá sehnat? V normálním zverimexu či jiném obchodě pro zvěřinu jsem ji nesehnala, tak kde tedy?
Předem díky za odpověď!
Mějte se hezky!
Xam |
|
|
Odpovědět
|
|
Anita
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 3. 2005 18:38:52 |
|
|
Kocouři šantu opravdu milují.sehnat ji mužete ted z jara v zahradnických centrech a zasadit ji do květináče nebo truhlíku.roste bez problému chce jen slunce a ne moc vody.Kocouřovi uděláte určitě radost,alespon ten sousedu nám ji vždycky pěkně rozválí. mějte se |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 3. 2005 8:25:52 |
|
|
A jestli se Vám podaří ji sehnat tak dejte vědět kde jí mají, taky bych ji pořídila |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Semínka Přitlapkováno: 16. 3. 2005 8:35:51 |
|
|
Tereza napsal: | A jestli se Vám podaří ji sehnat tak dejte vědět kde jí mají, taky bych ji pořídila |
Já si zrovna na jednom webu objednala pět balení semínek, tak uvidím, jestli to ten dotyčný pošle a dám vědět.
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
Xamantha Anonymní
|
Předmět: Děkuji Přitlapkováno: 19. 3. 2005 15:57:23 |
|
|
Za odpovědi. A pro všechny, kteří jsou z Prahy: šantu seženete v Holešovické tržnici na Praze 10 (bus 154 ze Skalky, 177 z Opatova, nebo tramvaj 24,26 a jiné...). V březnu jsou šanty teprve vysazené, takže první prodej je možný kolem poloviny dubna. Jedna květinka stojí kolem dvaceti korun, takže tuhle radost může koupit své kočičce snda kadžý!
Mějte se fajn, Lenka! |
|
|
Odpovědět
|
|
Maxik
|
Předmět: Re: Děkuji Přitlapkováno: 19. 3. 2005 17:20:45 |
|
|
Já se na šantu také moc těším. Prý bude brzo. To jsem zvědavy. |
|
|
Odpovědět
|
|
Xam Anonymní
|
Předmět: Re: Děkuji Přitlapkováno: 22. 3. 2005 17:15:09 |
|
|
Xamantha napsal: | Za odpovědi. A pro všechny, kteří jsou z Prahy: šantu seženete v Holešovické tržnici na Praze 10 (bus 154 ze Skalky, 177 z Opatova, nebo tramvaj 24,26 a jiné...). V březnu jsou šanty teprve vysazené, takže první prodej je možný kolem poloviny dubna. Jedna květinka stojí kolem dvaceti korun, takže tuhle radost může koupit své kočičce snda kadžý!
Mějte se fajn, Lenka! |
Omluvám se! Myslela jsem samozřejmě Hostivařskou tržnici se zahrádkářskými potřebami, nikoli Holešovickou! Je to zastávka trmavje Na Groši! Pa Xam |
|
|
Odpovědět
|
|
Maxik
|
Předmět: Re: Děkuji Přitlapkováno: 22. 3. 2005 19:01:36 |
|
|
Hurá, já už šantu mám. Tedy zatím jen semínka. Přivezl mi je bráška z Anglie. Tak budu pozorovat jak rostou. |
|
|
Odpovědět
|
|
|