Zvýšená hladina cukru v krvi
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PetraS Anonymní
|
Předmět: Zvýšená hladina cukru v krvi Přitlapkováno: 17. 4. 2008 19:25:49 |
|
|
Dobrý večer,
chtěla bych poprosit o radu. Máme jedenáctiletého venkovního kocoura a ten má zvýšenou hladinu cukru a byla nám předepsaná dieta na snížení hladiny. Jenže ji u veterináře nemají a ani neví zda se od někoho přímo vyrábí. Zatím jsme dostali dietu pro obézní kočky (ne že by to náš drobeček 6-ti kilový nepotřeboval ) , ale není specializovaná na snížení glykémie.Je to od Eukanuby Restricted calorie. Chci poprosit, zda někdo neví jestli od nějakého
výrobce existuje. Mockrát děkuji Petra |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Zvýšená hladina cukru v krvi Přitlapkováno: 17. 4. 2008 23:27:17 |
|
|
Cipísek 2 napsal: | Dobrý večer,
chtěla bych poprosit o radu. Máme jedenáctiletého venkovního kocoura a ten má zvýšenou hladinu cukru a byla nám předepsaná dieta na snížení hladiny. Jenže ji u veterináře nemají a ani neví zda se od někoho přímo vyrábí. Zatím jsme dostali dietu pro obézní kočky (ne že by to náš drobeček 6-ti kilový nepotřeboval ) , ale není specializovaná na snížení glykémie.Je to od Eukanuby Restricted calorie. Chci poprosit, zda někdo neví jestli od nějakého
výrobce existuje. Mockrát děkuji Petra |
já sice nevím,jestli se vyrábí nějaká dieta pro čičnky se zvýšenou hladinou cukru v krvi,ale pokud bych se s tímto problémem setkala,tak bych začla krmit granulkami Orijen.Podle výrobce obsahují asi75%masa a 25% zeleniny,což je podle mne ideální.Krmivo v tomhle složení by nemělo zvyšovat hladinu krevního cukru. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
PetraS Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 4. 2008 12:57:46 |
|
|
Děkuji za odpovědi. Kocourek ještě nemá diagnostikovanou cukrovku. Kontrolu máme za měsíc a pokud se hladina neupraví, bude muset mít speciální dietu. A vzhledem k tomu, že na veterině neměli přehled o této dietě a kdo ji vyrábí, obrátila jsem se sem o radu. Mám ráda trochu náskok, než čekat další třeba týden jestli něco na veterině vymyslí.
Možná budeme mít štěstí a s močovými cestami se upraví i hladina cukru.
Přeji hezký víkend Petra + Cipísek a Ferda |
|
|
Odpovědět
|
|
|