<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Filip Webmaster
|
Předmět: Kočičí deníčky Přitlapkováno: 11. 9. 2005 18:56:01 |
|
|
Ode dneška, tj. od neděle 11.9.2005 jsou v provozu inovované Kočičí deníčky s novým ovládáním a trochu inovovanou grafikou. Vše bylo testováno, přesto samozřejmě jako vždy velmi ocením jakékoliv nápady, připomínky nebo cokoliv, co vás v souvislosti s deníčky napadne. Pomůžete stránky dále vylepšit, děkuju. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 9. 2005 8:57:18 |
|
|
Už jsem koukala, vypadá to moc hezky
Co nejdříve otestuji!
T. |
|
|
Odpovědět
|
|
Maxik
|
Předmět: Stránky Modrého kocouře Přitlapkováno: 17. 9. 2005 11:14:26 |
|
|
Ahoj všem na stránkách. Měsíc jsem se porádně na stránky nepodíval a tak to teď pilně doháním. Moc se mi líbí příběh Kniže Igor. Vyšel zrovna ve chvíli, kdy já jsem přitlapokoval povídání a Míšovi a Mourkovi. Připadá mi, že člověk se dosud nepoučil. "Co nemám rád, to zničím ."
Aleposň že tady u nás na MK jsou prima lidi. Vzpomínání na naše první zvířátka mám moc rád. |
|
|
Odpovědět
|
|
Maxik
|
Předmět: Re: Stránky Modrého kocouře Přitlapkováno: 19. 9. 2005 21:21:05 |
|
|
Tak a před usnutím jsem se podíval na pár fotek ze srazu v Brně. Docela se sešla pěkná partička. Vypadá to, že za chvilku budu podle fotek znát i "sekci z Moravy". S Pražáky jsem se vymazlil osobně. Těším se na další fotky z Brna a doufám, že sepíšete i pořádnou reportáž. Dělo se něco cestou do Brna? Já budu muset brzo podat zprávu o tom podivném stvoření, které tady se mnou žije.
Hodně zábavy i poučení na MK přeje Maxík |
|
|
Odpovědět
|
|
kocickalea
|
Předmět: Komentáře Přitlapkováno: 20. 4. 2008 7:59:47 |
|
|
Dobrý den,
mám takový problémek: když píšu komentář k deníčku, občas se zobrazí všechno, až na slovně psané číslo jako ochrana, a když tam tedy nevyplním nic, nepřidá se mi to jako komentář. Děkuji mockrát za odpověď.
Na shledanou _________________ kocickalea |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Komentáře Přitlapkováno: 20. 4. 2008 22:37:55 |
|
|
kocickalea napsal: | Dobrý den,
mám takový problémek: když píšu komentář k deníčku, občas se zobrazí všechno, až na slovně psané číslo jako ochrana, a když tam tedy nevyplním nic, nepřidá se mi to jako komentář. Děkuji mockrát za odpověď.
Na shledanou |
Děkuju za upozornění, zkontroluju to a opravím, co bude třeba. Omlouvám se za případnou nefunkčnost. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
|