<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Veverka
|
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: granule pro kastrované kočky, nebo ještě pro koťata? Přitlapkováno: 27. 5. 2008 8:37:38 |
|
|
http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=542
http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=2588
Něco málo viz odkazy.
A dodám - není nutné urychleně přecházet na stravu pro kastrované kočky. V klidu můžete dávat Adult granule podle doporučené denní dávky a kdyby začal kocourek přibírat, tak zvážit ty pro kastrované, indoor nebo light.
Doporučila bych dojet ty kotěcí, které doma máte a plynule přisypávat dospělácké.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
tif
Založen: 15.02.2007 Příspěvky: 145 Bydliště: okres Nový Jičín
|
Předmět: re Přitlapkováno: 27. 5. 2008 8:46:09 |
|
|
Ahoj,
moje dvě bytové kastrované kočky jsem do 9 měsíců věku krmila granulemi pro koťata, pak jsem začala postupně přisypávat granule pro dospělé kočky žijící trvale v bytě ( indoor ), a od 12 měsíců věku už dostávají pouze granule indoor.
Kastrované byly v 8. měsíci věku. _________________ tif, Barča, Šebí a Mikča |
|
|
Odpovědět
|
|
Veverka
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 5. 2008 8:46:20 |
|
|
Díky moc za odpovědi, vidím že máte odpověď na vše...vy se zabýváte chovem koček, nebo máte odborné vzdělání? )
ještě jednou díky a hezký den!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 5. 2008 9:07:53 |
|
|
Veverka napsal: | Díky moc za odpovědi, vidím že máte odpověď na vše...vy se zabýváte chovem koček, nebo máte odborné vzdělání? )
|
Ani odborné, ani chov ... spíš to mám jako svého koníčka (i když trefnější by bylo spíš kočníčka ). Proto, že mě věci kolem koček zajímají, snažím se zjistit co nejvíc informací, ať už se to týká zdravotních záležitostí, chovatelství, krmiv, a zajímám se i o informace od ostatních, jaké mají zkušenosti a zážitky, atp. navíc tady ve foru je hodně příspěvků, jen tím, že se tu už chvíli pohybuju vím, že některá témata se tu už probíraly, tak je dovyhledávám zpětně.
Ráda prostě vím víc a snažím se informace čerpat, kde se dá, pracovat s nimi a poskytovat je ostatním.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|