<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Zuzana (kocur Eddie)
|
Předmět: Mainska vs. Sibirska vs. Norska Přitlapkováno: 26. 6. 2008 14:39:11 |
|
|
Ahojte,
viete mi prosim poradit ako su rozdiely medzi povahami tychto plemien. Z mojich skusenosti su to vsetko pritulne, kludne a spolocenske macky. Ake skusenosti mate vy?
Zuzana _________________ my lovely cats
"batman" Eddie
"princess" Kiara |
|
|
Odpovědět
|
|
renata72
|
|
|
Odpovědět
|
|
Zuzana (kocur Eddie)
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 6. 2008 8:42:47 |
|
|
Diky Renatka
Co Vase osobne skusenosti? Ktore plemeno by Ste si vybrali? _________________ my lovely cats
"batman" Eddie
"princess" Kiara |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 6. 2008 18:14:03 |
|
|
Zuzana (kocur Eddie) napsal: | Ktore plemeno by Ste si vybrali? |
Britskou |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 6. 2008 18:22:13 |
|
|
Alamka napsal: | Zuzana (kocur Eddie) napsal: | Ktore plemeno by Ste si vybrali? |
Britskou |
DEVON REXE!!!!!! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
jujka
|
Předmět: Re: Mainska vs. Sibirska vs. Norska Přitlapkováno: 28. 6. 2008 8:01:17 |
|
|
Jde oto si hlavně vybrat kočičku z kvalitních a povahově vyrovnaných rodičů.Takže by to chtělo navštívit a pozorovat jak se chovají rodiče kotátka.Je uplně jedno jaké je to plemeno z těchto tří.
quote="Zuzana (kocur Eddie)"]Ahojte,
viete mi prosim poradit ako su rozdiely medzi povahami tychto plemien. Z mojich skusenosti su to vsetko pritulne, kludne a spolocenske macky. Ake skusenosti mate vy?
Zuzana[/quote] |
|
|
Odpovědět
|
|
renata72
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 6. 2008 15:56:50 |
|
|
Já mám ráda veliké kočky, tohle jsou zrovna plemena ze kterých bych vybírala já. Moc se mi líbí Mainská mývalí a Sibiřská, já bych volila mezi těmahle a nejspíš Mainskou, ale to si musí každý zvolit sám, která je mu povahově bližší. :DDD |
|
|
Odpovědět
|
|
Zuzana (kocur Eddie)
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 6. 2008 12:59:56 |
|
|
dik _________________ my lovely cats
"batman" Eddie
"princess" Kiara |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Re: Mainska vs. Sibirska vs. Norska Přitlapkováno: 30. 6. 2008 14:20:52 |
|
|
Mám doma mainského mývalího kocoura, je kastrovaný a je mu 5 let. Je to naprosto neuvěřitelný mazel a to si dovoluji podotknout, že jsem rozmazlená z přítulnosti našich sphynxů.
Co se týká těchto plemen, myslím, že mají povahy všichni podobné, ale to máte jako u lidí, každá kočka i stejného plemene má jinou povahu. Mainské kočky mají takový hrubší výraz v obličeji, někdy až naštvaný a třeba sibiřky nebo norky mají ten obličejík trochu jemnější, takže já bych si asi vybrala podle vzhledu a rozhodně bych se jela podívat do několika ch. stanic a poptala se na konkrétní povahu rodičů, ne na všeobecnou povahu plemene. A věřte, že vám prostě někde padne do oka ta správná kočička a nebudete už chtít jinou a nebo narazíte na báječnou paní chovatelku, jako tenkrát já a ta vám poradí. Takže přeji šťastnou ruku při výběru kočičky i chovatelské stanice. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
|