<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Irena
|
Předmět: stále mňouká Přitlapkováno: 28. 4. 2005 4:27:24 |
|
|
Vím, že toto téma už tady bylo, ale chci ho znovu otevřít a snad mi i někdo poradí. Mám 1/2 ročního mainského kocourka Bertíka a ten neustále mňouká. Sedne si naproti mě...mňouká, pohrajeme si...mňouká, běží přede mnou...mňouká, ráno od pěti...mňouká nebo jen tak chodí a ňurká si sám pro sebe( Mám ještě roční britku a ta ze sebe nevydá hlásek ani za zlaté sele. Poradí mi někdo (kromě rady vyoperování hlasivek)? Zlepší se to po kastraci? Mám totiž dojem, že začíná přibývat na intenzitě( P. S. V kočkoalbu je i na snímku s otevřenou tlamichou. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: stále mňouká Přitlapkováno: 28. 4. 2005 6:08:52 |
|
|
Irena napsal: | Vím, že toto téma už tady bylo, ale chci ho znovu otevřít a snad mi i někdo poradí. Mám 1/2 ročního mainského kocourka Bertíka a ten neustále mňouká. Sedne si naproti mě...mňouká, pohrajeme si...mňouká, běží přede mnou...mňouká, ráno od pěti...mňouká nebo jen tak chodí a ňurká si sám pro sebe( Mám ještě roční britku a ta ze sebe nevydá hlásek ani za zlaté sele. Poradí mi někdo (kromě rady vyoperování hlasivek)? Zlepší se to po kastraci? Mám totiž dojem, že začíná přibývat na intenzitě( P. S. V kočkoalbu je i na snímku s otevřenou tlamichou. |
Asi se s tím budete muset smířit. Naše Rubka je poměrně tichá, zato Max je ukecanej až hrůza. Celý den, když jsme doma, tak povrkává, pomňoukává, volá, ... prostě si povídá. Jestli se to po kastraci zlepší, nebo ne Vám neřeknu, protože Max je upovídanej pořád stejně, možná i o něco víc
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
jadviga
|
Předmět: Re: stále mňouká Přitlapkováno: 28. 4. 2005 9:19:52 |
|
|
Irena napsal: | Vím, že toto téma už tady bylo, ale chci ho znovu otevřít a snad mi i někdo poradí. Mám 1/2 ročního mainského kocourka Bertíka a ten neustále mňouká. Sedne si naproti mě...mňouká, pohrajeme si...mňouká, běží přede mnou...mňouká, ráno od pěti...mňouká nebo jen tak chodí a ňurká si sám pro sebe( Mám ještě roční britku a ta ze sebe nevydá hlásek ani za zlaté sele. Poradí mi někdo (kromě rady vyoperování hlasivek)? Zlepší se to po kastraci? Mám totiž dojem, že začíná přibývat na intenzitě( P. S. V kočkoalbu je i na snímku s otevřenou tlamichou. |
Ahojte, náš skoro roční kastrovanej briťas nemňaučí, ale řve - celej den. Mysleli jsme si, že po kastraci se to změní, ale ono nic.
Docela hodně mě to štve, taky nevíme co máme dělat, ale asi nic. |
|
|
Odpovědět
|
|
martinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 4. 2005 11:49:33 |
|
|
Můj kocour zase skoro nemňouká, myslím, že ho to maminka nenaučila vydává jen takový kníkání, ale ne moc často.... občas bych brala aby párkrát mňouknul, asi si člověk nevybere |
|
|
Odpovědět
|
|
Maxik
|
Předmět: Němý kodouř Přitlapkováno: 28. 4. 2005 20:55:56 |
|
|
Asi je to s tím mňoukáním u koček různé. Když k nám Maxík přišel, tak skoro nemňoukal. Otevřel tlamičku a vydal takový tichý hlásek, který jen trošilinku vypadal jako mňoukání. Posledních 14 dnů nemňouká, ale řve.Kudy chodí, tudy kníká, až to tahá za uši. Umí si mňouknout tak, že se kdyby měl na tlapičce kopýtko, tak si k tomu ještě dupne, umí zamňoukat cituplně, také lítostivě a v poslední době je k nezastavení. Doufám, že je to jen tím jarem a že to brzy přejde. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 4. 2005 7:11:42 |
|
|
Ali byl také zezačátku "tichý jako myška" a dneska je to pěkně upovídaný kocourek. Mňouká když chce mazlit, papat, honit se. Prostě při každé příležitosti a pokaždé jinak. Nejvýrazněji samozřejmě když mi nadává
Přiznám se, že někdy bych také byla radši, kdyby byl trochu tišší, ale stejně je to můj miláček |
|
|
Odpovědět
|
|
paja Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 4. 2005 9:11:52 |
|
|
Jo kocour, ale uřvaná kočka v říji. To je taky něco. |
|
|
Odpovědět
|
|
Irena
|
Předmět: mňouká Přitlapkováno: 30. 4. 2005 5:37:27 |
|
|
Děkuji všem za příspěvek. Je vidět, že nejsem sama a budu se s tím muset smířit Je fakt, že to jeho řvaní opravdu někdy leze na nervy, ale máme ho rádi. Nakonec kdo je dokonalý,že |
|
|
Odpovědět
|
|
|