<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PAVITA
|
Předmět: ANTISTATICKY KARTAC NA KOCICI CHLUPY Přitlapkováno: 17. 7. 2008 8:17:03 |
|
|
Ahoj vsem ,chtela jsem se zeptat nedavno jsem slysela, ze existuje antistaticky kartac na chlupy, tzn. na sedacku , kresla ,koberec a podobne.
Nemate s tim nekdo zkusenosti??na internetu jsem nasla pouze antis.kartace na obleceni,ale mozna je to jedno na co to primo je.
Ted v obdobi linani mam celou sedacku od chloupku
dekuji za rady
Krasny den PAVLA |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: ANTISTATICKY KARTAC NA KOCICI CHLUPY Přitlapkováno: 17. 7. 2008 8:49:39 |
|
|
PAVITA napsal: | Ahoj vsem ,chtela jsem se zeptat nedavno jsem slysela, ze existuje antistaticky kartac na chlupy, tzn. na sedacku , kresla ,koberec a podobne.
Nemate s tim nekdo zkusenosti??na internetu jsem nasla pouze antis.kartace na obleceni,ale mozna je to jedno na co to primo je.
dekuji za rady
Krasny den PAVLA |
Je toho více druhů. Ikea prodává na chlupy váleček, kde se po zachlupení nepoužitelná část odtrhne a je připravený k dalšímu použití. Když se vypotřebuje, musí se koupit jiný-není ale drahý-cca -20-30Kč.
Pak jsou oplachovací válečky, ty, když se na ně chlupy nalepí, tak se opláchnou pod tekoucí vodou a nechají uschnout. Ten mi ale dlouho nevydržel, brzy přestal lepit a tím pádem sbírat chlupy.
No a pak jsou takové kartáče, nebo i rukavice, kterou když se jede po čištěném povrchu jedním směrem, tak chlupy sbírá a druhým směrem je pouští-to mám já a je to docela dobré. Prodávají některé zverimexy, OBI a asi i OD. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: ANTISTATICKY KARTAC NA KOCICI CHLUPY Přitlapkováno: 17. 7. 2008 9:13:52 |
|
|
Holky dekuji Vam moc za rychle rady
ten valecek z ikey mam ten je super, ale urcite zkusim jeste skocit do OBI a dam vedet
dekuji moc
hezky den pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
Kikča
|
Předmět: Re: ANTISTATICKY KARTAC NA KOCICI CHLUPY Přitlapkováno: 12. 10. 2008 10:30:32 |
|
|
PAVITA napsal: | Ahoj vsem ,chtela jsem se zeptat nedavno jsem slysela, ze existuje antistaticky kartac na chlupy, tzn. na sedacku , kresla ,koberec a podobne.
dekuji za rady
Krasny den PAVLA |
no my máme doma perského kocourka..a nevíce používáme takové ty lepící válečky na oblečení a funguje to i na sedacky a tak..většinou je mají v ikee nebo v drogerii...okolo 40 Kč... .. |
|
|
Odpovědět
|
|
|