<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
soniii
|
Předmět: Mňaukání Přitlapkováno: 14. 7. 2008 9:52:52 |
|
|
V sobotu jsem si dovezla kocourka a on pořád chodí po bytě a mňouká, v noci nás nenechá spát. Kdy ho to asi tak přejde. Díky za odpověď |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Re: Mňaukání Přitlapkováno: 14. 7. 2008 10:15:50 |
|
|
A kolik tomu kocourkovi je? Berte to tak že kotě kterému je 8 týdnů je asi jako 4 leté dítě a 13 týdnů asi 6 leté dítě, aspoň podle mých zkušeností a pozorování koťat, když rostou. Taky by malé dítě plakalo a hledalo svou minulou rodinu na kterou bylo zvyklé. Hodně ho hlaďte, chovejte a věnujte mu dostatek pozornosti, myslím tak den dva a bude to dobrý, musí poznat, že mu u vás bude dobře jako u maminky. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
soniii
|
Předmět: Re: Mňaukání Přitlapkováno: 15. 7. 2008 13:00:59 |
|
|
Tak těch 14týdnů mu může být. Většinou sem měla kočky venku, tak mi to ani nepřišlo,ale teďka je s námi v bytě, všichni si ho všímáme, tak čekám. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: Mňaukání Přitlapkováno: 20. 7. 2008 13:59:56 |
|
|
soniii napsal: | V sobotu jsem si dovezla kocourka a on pořád chodí po bytě a mňouká, v noci nás nenechá spát. Kdy ho to asi tak přejde. Díky za odpověď |
Mám čerstvě od včerejška briťáčka, včera večer taky pořád chodil a mrankal, jako by vyvolával ostatní, kteří mu někam zmizeli (5 dospělých a osm koťat). Dnes už je to výrazně lepší. Včera, ba ještě i dnes dopoledne stačilo, když mě ztratil z dohledu a hned se ozval, ale je to hodinu od hodiny lepší, tak doufám, že za pár dnů bude tak zabydlený, že už se mu ani nezasteskne.
Alamka + Fabien |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Mňaukání Přitlapkováno: 20. 7. 2008 23:03:14 |
|
|
Alamka napsal: | soniii napsal: | V sobotu jsem si dovezla kocourka a on pořád chodí po bytě a mňouká, v noci nás nenechá spát. Kdy ho to asi tak přejde. Díky za odpověď |
Mám čerstvě od včerejška briťáčka, včera večer taky pořád chodil a mrankal, jako by vyvolával ostatní, kteří mu někam zmizeli (5 dospělých a osm koťat). Dnes už je to výrazně lepší. Včera, ba ještě i dnes dopoledne stačilo, když mě ztratil z dohledu a hned se ozval, ale je to hodinu od hodiny lepší, tak doufám, že za pár dnů bude tak zabydlený, že už se mu ani nezasteskne.
Alamka + Fabien |
Já mám pár hodin novou slečnu devon-rexovou-když ji nechám samotnou, strašně naříká, tak ji držím v náručí (zetímco píšu jednou rukou) a je naprosto spokojená. Už si obhlídla moji postel, takže tam budeme za chvíli směrovat. Jen mi ještě nečůrala, a to už pěkných pár hodin, tak doufám, že mi to nepusí do postele, ale půjde na záchůdek A je nádherná modroočka. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: Mňaukání Přitlapkováno: 21. 7. 2008 12:09:30 |
|
|
tatiana napsal: | Jen mi ještě nečůrala, a to už pěkných pár hodin, tak doufám, že mi to nepusí do postele, ale půjde na záchůdek A je nádherná modroočka. |
Taky se Fabiánek včera počůral na polštář Předtím už na záchodku byl, ale v tomto případě jsme mu stáli v cestě mezi dveřmi, tak to asi bylo spíše ve stresu, aspoň doufám, že už to nezopakuje. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 7. 2008 14:29:35 |
|
|
Vydržela to celou noc až do rána bílého, a pak šla způsobně na cat best oko plus-už jsem se začínala obávat, že budu muset naklusat koupit silikagel, na který byla zvyklá. Je to holka malá, ale šikovná
Jen na naše kluky pořád strašně vrčí a prská, ti by se chtěli kámošit, a ona nemá zájem. Ale to se poddá. Na to, že je tu pár hodin, je klid. Adam ji vzal na vědomí, po očuchání už mu nevadí, ?Claudík se už na mě přestal paprčit a nechá se pomazlit, ale chtěl by k ní a ona ho k sobě nepustí, hned řve, prská a jde do bojové pozice, takže si klouček dá radši pohov, byť je o hodně větší než to kotě. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|