<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Tereza
|
Předmět: Kde seženu Hills v centru Prahy Přitlapkováno: 21. 3. 2005 8:31:58 |
|
|
Ahoj všem, prosím o pomoc! Nevíte někdo kde seženu Hills granule v centru Prahy?? Objednávám je vždy přes internet, ale nějak jsem to nestihla a potřebovala bych je dnes někde koupit a zatím jsem žádný obchod nenašla
Předem díky |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavlína
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 3. 2005 8:36:50 |
|
|
Sice to není úplně v centru, ale myslím, že je mají ve zverimexu v Carrefouru na Smíchově. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 3. 2005 9:09:36 |
|
|
Jaj, tak to se teda kousek projedu nemá někdo bližší tip?? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: PetCenter Přitlapkováno: 21. 3. 2005 9:13:21 |
|
|
Tereza napsal: | Jaj, tak to se teda kousek projedu nemá někdo bližší tip?? |
V Carrefouru je PetCenter, který má pobočky i v Edenu, v Nových Butovicích, na Floře, v Průhonicích, v Metropoli Zličín, v Letňanech, v Hostivaři atp. resp. na www.petcenter.cz je seznam poboček )
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: PetCenter Přitlapkováno: 21. 3. 2005 9:44:24 |
|
|
April napsal: | Tereza napsal: | Jaj, tak to se teda kousek projedu nemá někdo bližší tip?? |
V Carrefouru je PetCenter, který má pobočky i v Edenu, v Nových Butovicích, na Floře, v Průhonicích, v Metropoli Zličín, v Letňanech, v Hostivaři atp. resp. na www.petcenter.cz je seznam poboček )
A. |
Díky, Vršovice to asi vyhrajou ) |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: PetCenter Přitlapkováno: 21. 3. 2005 9:54:40 |
|
|
Tereza napsal: | April napsal: | Tereza napsal: | Jaj, tak to se teda kousek projedu nemá někdo bližší tip?? |
A. |
Díky, Vršovice to asi vyhrajou ) |
Jediná nevýhoda tohohle PetCentra je v tom, že díky umístění svých obchodů se jim cena pronájmů promítá do cen věcí Jsou dost drahý, ale jako nouzovka se to hodí. Kdybys potřebovala, mám to kousek od práce, tak bych ti je i koupila, jen se domluvit na předání.
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: PetCenter Přitlapkováno: 21. 3. 2005 10:07:39 |
|
|
April napsal: | Jediná nevýhoda tohohle PetCentra je v tom, že díky umístění svých obchodů se jim cena pronájmů promítá do cen věcí Jsou dost drahý, ale jako nouzovka se to hodí. Kdybys potřebovala, mám to kousek od práce, tak bych ti je i koupila, jen se domluvit na předání.
A. |
Dík moc April, vezmu to po cestě z práce, mám to pak kousek domů ("jen" s jedním přestupem).
Stejně nechápu proč nemůže být nějaký zverimex s kvalitním žrádlem v centru, v Liberci jich je fakt hodně a tady aby člověk jezdil přes půl Prahy! |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Kde seženu Hills v centru Prahy Přitlapkováno: 11. 5. 2005 15:28:50 |
|
|
Dlouhá ulice, Staré Město, prodejna Hills, je to v části Dlouhé blíž k Revoluční.
Kateřina |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: Kde seženu Hills v centru Prahy Přitlapkováno: 12. 5. 2005 7:42:11 |
|
|
Anonymous napsal: | Dlouhá ulice, Staré Město, prodejna Hills, je to v části Dlouhé blíž k Revoluční.
Kateřina |
Díky! Momentálně mám zásobu ale informace se pro příště hodí |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Kde seženu Hills v centru Prahy Přitlapkováno: 12. 5. 2005 8:58:48 |
|
|
Tereza napsal: | Díky! Momentálně mám zásobu ale informace se pro příště hodí |
Jo a zcela nečekaně Hypernova překvapila - v Butovicích a asi i v Průhonicích - prodávají konzervy a granule Hills
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V. Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 5. 2005 6:21:30 |
|
|
Já bych vám poradila objednat si granule v internetovém obchodě. Budou tam určitě levnější než v obchodech v centru a po Praze většinou mají rozvoz zdarma, čas je možné dohodnout. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Podstata prvnotního problému Přitlapkováno: 13. 5. 2005 6:28:03 |
|
|
Alena V. napsal: | Já bych vám poradila objednat si granule v internetovém obchodě. Budou tam určitě levnější než v obchodech v centru a po Praze většinou mají rozvoz zdarma, čas je možné dohodnout. |
Podstatou prvnotního problému bylo, že granule na netu nestihla objednat, takže sháněla narychlo nejlépe ještě tentýž, nejpozději druhý den _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
evza Anonymní
|
Předmět: Re: Kde seženu Hills v centru Prahy Přitlapkováno: 15. 9. 2005 9:24:15 |
|
|
Tereza napsal: | Ahoj všem, prosím o pomoc! Nevíte někdo kde seženu Hills granule v centru Prahy?? Objednávám je vždy přes internet, ale nějak jsem to nestihla a potřebovala bych je dnes někde koupit a zatím jsem žádný obchod nenašla
Předem díky |
Já kupuju Hills na Plzeňský je to pár zastávek od Anděla směrem na Motol (zastávka Kavalírka), ale Hills tam má svojí podnikovou prodejnu slušný ceny a fajn prodavače. Přesná adresa je na jejich stránkách www.avet.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Dagmar
|
Předmět: Hill's Přitlapkováno: 15. 9. 2005 14:42:47 |
|
|
Tý brďo, to jsou pálky v tom A-vetu!!!!
Poradím mnohem levnější obchod: v ul. Jana Masaryka (kousek od Francouzské). Je to malý krámek, ale ceny tam má pán fakt super.
V A-vetu stojí dospělácký 2kg balení 380 Kč, u něj jsem ho koncem prázdnin kupovala za 355 Kč. Chodím tam jen, když zapomenu objednat u Happy Animals a potřebuju něco hned ten den, protože v HA ho mají za 335 Kč.
Minulý týden jsem tam zaběhla jen pro obojek pro Nancy a hned jsem koupila Eukanubu dospěláckou 2,5 kg za 315 Kč a kotěcí za 345 Kč - dobrý, co!!!
Mám kancelář hned o ulici vedle, tak kdyby někdo nestíhal otevírací dobu od 10-18 hod., koupím a předám kdykoli doma nebo v kanceláři.
Neplaťte víc, když nemusíte, že... |
|
|
Odpovědět
|
|
|