Tráva a kočka
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ebigeil
|
Předmět: Tráva a kočka Přitlapkováno: 11. 8. 2008 18:02:49 |
|
|
Zdravím všechny milovníky a milovnice kočiček a jdu si pro radu Máme pětiměsíční číču,britku,je chovaná pouze v bytě.Chovatelka nám řekla,ať vysadíme trávu,aby jí mohla ožírat (kočka samozřejmě ),ale pak jsem si všimla v obchode tuby s názvem Cat Green,která trávu nahrazuje.Tak jsem jí hned aktivně zakoupila a ejha,zapomněla jsem se zeptat,jak jí číče vlastně servírovat.V návodu je akorát napsáno,že se má podávat 8cm(je to takový gel),nic víc....Zkusila jsem na prst,Ebi si čuchla a znechuceně se odvrátila.Tak jsem jí to mázla na packu,že bude nucená si to olízat To jsem jí ale fakt naštvala.Mávla packou,takže gel mám na zdi,na pacce jí zůstala jen kapinka a tu si rozhořčeně s mňoukáním olízává.Takže asi bude nejlepší ta tráva,že??? |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Re: Tráva a kočka Přitlapkováno: 11. 8. 2008 18:11:35 |
|
|
Ebigeil napsal: | Takže asi bude nejlepší ta tráva,že??? |
Toť otázka. Já pořídila trávu od Gimpetu před tím, než jsme si pro kotě jeli (bohužel ne dostatečně dopředu, takže k okusování to bylo až tak za 5 dní). Vrhla se mi na ibišky a fialky. Když jsem ji dala pod čumák konečně vyrostlou trávu, tak ji se zájmem očuchala, decentně okoštovala a okatě odešla na parapet, kde se zahryzla do listu ibišku Naštěstí mi kytky už nechává naprosto na pokoji (v původním domově žádné neměli, tak to pro ni byla novinka, to se musí vyzkoumat ). Pak jsme ji z iniciativy pořídila šáchor. První den z něho byla na větvi (resp. na těch stoncích ), že už jsem myslela, že do druhého dne bude po šáchoru veta a ejhle, od té doby si ho skoro nevšímá. Tak jsme koupili Malt-soft pastu od Gimpetu a ta ji šmakuje Tak ji občas dávám.
Myslím, že nezbývá než zkoušet, co Vaší kočičce bude vyhovovat |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|