<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PAVITA
|
Předmět: TLUSTA KOCICKA Přitlapkováno: 17. 10. 2008 12:37:06 |
|
|
Ahoj vsem, uz jsem to tu resila nekolikrat.Byla jsem u nove pani veterinariky a ta mi rekla, ze je kocicka tlusta , je to britule 1,4 mesice a ma 5,6 kg, vetka mi rekla, ze idealni by bylo 5 kg.
uz ctvrt roku ji micham light granule s indoor a sterilised s exigent a fit.
a k tomu ma denne jen ctvrtku schiny cats, a kocicka mi stejne pribira. nevite cim by to mohlo byt?denne s ni tak dve hodinky blbnu a litame po byte. pohybove problemy zadne nema
diky pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
bobtail
Založen: 19.12.2007 Příspěvky: 64 Bydliště: Vestec, Praha Západ
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 10. 2008 12:48:43 |
|
|
Pavita a množství granulí je v pořádku? A co na to veterinářka? Poradila něco? _________________ Hanka, Anabell a Cookie |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 10. 2008 12:52:21 |
|
|
TO BOBTAIL:
veterinarka mi rekla,at ji uberu granule, podle navodu na pytliku se pry ridit nemam, protoze kazda kocicka ma jine spalovani-jako u lidi.
ja ji davam cca.denne 50 gramu granuli.
Rekla mi, abych ji uplne prestala davat mokrou stravu-coz se mi teda vubec nechce navic ctvrtka 40gramovy shiny cats-po tom se snad ani ztloustnout neda.
prijde mi hrozny davat ji na den par granulek a zadne mokre... |
|
|
Odpovědět
|
|
bobtail
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 10. 2008 13:32:11 |
|
|
Já s tím problém nemám, krmím jenom granulemi, občas spestřuji masem, buď vařené filátko nebo přemražené hovězí . V granulích je vše co potřebují a vyvážené . Nevím, ale 50 g granulí moc není, to je dávka pro koťata, proto je divné, že kočička nehubne . Nevím, asi to chce čas . _________________ Hanka, Anabell a Cookie |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 10. 2008 15:19:22 |
|
|
Já taky granule odvažuji. Ještě sice Betty není tlustá, ale myslím, že máme sklony. Váží 4,5 kg. Granulí dostává 60g na den a každý týden přibere 100g. Taky nevím jak to zastavit. Připadá mi ta dávka už teď dost malá a ještě jí ubírat? Zatím to neřeším, ale až dosáhneme 5 kg budeme asi muset |
|
|
Odpovědět
|
|
bobtail
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 10. 2008 18:22:30 |
|
|
Betty a jak to řešíte s kotětem ??? _________________ Hanka, Anabell a Cookie |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 10. 2008 19:56:06 |
|
|
Krmím holky pod dohledem. Každá má svou mističku se svým krmením a stojím u nich než to snědí, pak mističky uklidím. Zařídila jsem si to, že chodím brzo domů, takže hlad nemají. Objednala jsem si granule Orijen, které můžou i koťata i dospělé kočky. Ty jim budu potom nechávat dohromady, když nebudu doma. Snad jim budou chutnat. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 10. 2008 11:56:04 |
|
|
dneska jsem byla na vystave kocek a byla tam emmicky cokoladova segra, ktera ma o kilo a pul mene, ale pry je to mrouskanim. Ja ji davam jen 50 gramu granuli to je fakt malo uz nevim co ji chudince ubrat to je hruza chce to cas nemuze zhubnout najednou tak jsem zvedava, ty britule k tomu maji sklony.pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 10. 2008 12:30:27 |
|
|
PAVITA napsal: | dneska jsem byla na vystave kocek a byla tam emmicky cokoladova segra, ktera ma o kilo a pul mene, ale pry je to mrouskanim. Ja ji davam jen 50 gramu granuli to je fakt malo uz nevim co ji chudince ubrat to je hruza chce to cas nemuze zhubnout najednou tak jsem zvedava, ty britule k tomu maji sklony.pavla |
pavlo,buďte ráda,moje Barunka je hubená jako koza váží něco málo přes tři kila,je pomálu 4 měsíce po koťatech,ty jí vysály,tři týdny po kastraci a je to hrozný,jak jí nemohu trochu vykrmit,už také nevím co bych jí dala jíst.Každý uklidňuje,že na podzim přibere.Asi vše,jak hubnurí,tak tloustnutí potřebuje čas .
Bětka,Barunka a Matěj |
|
|
Odpovědět
|
|
|