<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
J.
|
Předmět: tyčinky Chakira Přitlapkováno: 28. 10. 2008 7:24:57 |
|
|
Ahoj lidičky - a prosím o radu:
postupně se zavírají discontní prodejny PLUS a s nimi zmizí i tyčinky Chakira, které miluje třetina naší smečky a na kterých téměř vyrostl Koudy. Hledala jsem na netu výrobce, ale nepodařilo se mi to . Neuměl byste někdo zjistit, kam se budou dodávat teď? Přece výrobce neskončí výrobu jen proto, že se řetězce PLUS prodaly PENNY . _________________ J. a její společenstvo ...
mňau! |
|
|
Odpovědět
|
|
Beranka
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 10. 2008 13:34:09 |
|
|
Tak to by mě taky zajímalo,jiné tyčinky můj mlsoun nechce.Může se po nich utlouct. |
|
|
Odpovědět
|
|
bobtail
Založen: 19.12.2007 Příspěvky: 64 Bydliště: Vestec, Praha Západ
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 10. 2008 18:04:15 |
|
|
Ale Plus neskončí uplně ne? Jen ho někdo koupil, takže si myslím, že je tam budou prodávat dál, každopádně tak jako tak je nikde jinde neseženete . A nebo ještě jedna rada, v DM mají hodně podobné tyčinky, zkoušela jste je? _________________ Hanka, Anabell a Cookie |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 10. 2008 18:19:28 |
|
|
bobtail napsal: | Ale Plus neskončí uplně ne? Jen ho někdo koupil, takže si myslím, že je tam budou prodávat dál, každopádně tak jako tak je nikde jinde neseženete . A nebo ještě jedna rada, v DM mají hodně podobné tyčinky, zkoušela jste je? |
Plus koupil Penny Market, takže zřejmě vše plusácké skončí. Děsně mě to štve, ráda jsem tam nakupovala, měli věci co jinde ne, ale co se dá dělat. S tím my nic nenaděláme. Byli jsme před Plusem, budeme i po něm _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
J.
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 10. 2008 18:20:22 |
|
|
bobtail napsal: | ... v DM mají hodně podobné tyčinky, zkoušela jste je? |
No jejda, ty nakupujem taky! Ale tu v Plusu, když byla jednou za 1/4 roku akce ve slevě, tak těchto 10 tyčinek stálo neuvěřitelných 23,- Kč , což jsem vždycky využila a nakoupila je do zásoby. Takže oproti DM to bylo JEŠTĚ výhodnější .
Nezbude, než se spolehnout, že v Penny sortiment zůstane (snad) stejný, i když tomu moc nevěřím. Nejbližší otevřené Plusko zůstává ještě v Náměšti, ale po Novém roce se má též zrušit. Takže si tam pohlídám akce ve slevě a utratím tam nehorázné peníze - páč kdoví ... _________________ J. a její společenstvo ...
mňau! |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 10. 2008 8:23:24 |
|
|
Ahojky vsem, tak to jsem ani netusila, ze PLUS konci, to je skoda meli tam obcas veci i pro kocicaky a ty tycinky no to je pohroma moje kocena je na nich primo zavisla, takze mi nezbude nic jineho nez DM, Dein Bestes+chakira jsou jedine tycinky, ktere ji chutnaji, hlavne ji denne davam leky, ktere do tycinky schovam, takze jsou pro me zivotne dulezite...
hezky den
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
|