<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
bibiana27
|
Předmět: Štávičkář Přitlapkováno: 11. 11. 2008 10:03:26 |
|
|
Ahoj,
mam dotaz ohledne kapsicek. Ten nas, kdyz byl jeste male kote, tak do 6 mesicu jedl z predlozenych kapsicek vsechno, ale posledni dobou je z neho strasny stavickar. Olize stavu a kousky masa skoro vsechny necha. Uz jsem vyzkousela vsechno co se dalo, Shiny cat, Whiska, Aminondu, Canin, snad vsechny konzervy i pasticky a porad nic. Snad nejvic mu jedou Hillsky, ale i tak akorat olize stavu a konci, obcas nejaky ten kousek, ale nic moc.
Mate nekdo zkusenost s necim podobnym ? Ted bude pokladovi 9 mesicu. S granulkama nema zadny problem, ale chodi na zachudek bez problemu. _________________ BB27 |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Re: Štávičkář Přitlapkováno: 11. 11. 2008 12:18:50 |
|
|
bibiana27 napsal: | Ahoj,
mam dotaz ohledne kapsicek. Ten nas, kdyz byl jeste male kote, tak do 6 mesicu jedl z predlozenych kapsicek vsechno, ale posledni dobou je z neho strasny stavickar. Olize stavu a kousky masa skoro vsechny necha. Uz jsem vyzkousela vsechno co se dalo, Shiny cat, Whiska, Aminondu, Canin, snad vsechny konzervy i pasticky a porad nic. Snad nejvic mu jedou Hillsky, ale i tak akorat olize stavu a konci, obcas nejaky ten kousek, ale nic moc.
Mate nekdo zkusenost s necim podobnym ? Ted bude pokladovi 9 mesicu. S granulkama nema zadny problem, ale chodi na zachudek bez problemu. |
Myslím, že je to úplně normální. Máte doma rozmazleného kocourka
U nás je to bohužel úplně stejné, většina kočičáků jen olíže štávu a zbytek nechá. Dávám už téměř jenom syrové maso, občas konzervičku paštikové konzistence nebo Miamor Feine Filets, Portu 21 nebo Cosmu, ty kupodivu sní.
Můžete zkusit kapsičky Shiny Cat in Sauce, ty mají u nás úspěch, protože jsou hodně tekuté.
Tak ať kočičákovi chutná! _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Beranka
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 11. 2008 12:36:32 |
|
|
Tak já mám někdy pocit,že můj rozmazleneček umře brzy hlady. Jediné pro něj jedlé jsou Whiskas supreme a to pouze kuřecí. Jí skoro výhradně toto. Když nepočítám maso a ryby. Z granulí si sem tam chroupne Perfect Fit,jiné ho absolutně netankují. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 11. 2008 18:11:46 |
|
|
Tak u nás se z kapsiček také vylizuje pouze šťávička. Nikdy by mě nenapadlo jak může kočka dokonale přebrat všechny kousky "masa", olízat a odpreparovat na stranu mističky. Zkusila jsem kousky rozmačkat vidličkou a zamýchat se šťávou, trochu toho snědla. Oni ty kousky totiž nejsou maso a to je ten problém. Tak jsem začala kupovat konzervičky s opravdovým masem jako jsou Shiny cat a Miamor Fine filets. Ty baštíme bez problémů. Myslím si, že pokud váš kocourek kapsičky nechce a jí pouze granule, že se nic nestane. Některé kočičky jedí pouze granule, některé jedí syrové maso a některé ho zase nejedí. V granulích je vše pořebné, tak ať papá co mu chutná |
|
|
Odpovědět
|
|
mant
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 11. 2008 19:27:52 |
|
|
Nemusí to být rozmazlenost, prostě jen vyhovující typ stravy.
Jeden z našich kocourů dělá přesně totéž, a přitom to je granulkový maniak, zatímco ostatní bestie by se umlátily po konzervách (a tedy s chutí zblajznou olízané kousky masíčka z cizí porce, zatímco její adresát se cpe granulemi, i pokud je to obyčejný Whiskas...) |
|
|
Odpovědět
|
|
|