<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Štěpinka
|
Předmět: Porada Přitlapkováno: 9. 12. 2008 20:01:00 |
|
|
Ahoj všem. Neznáte nějakého dobrého chovatele, který by měl momentálně krásná koťátka britské modré nebo colorpointky? Chtěla bych holčičku na mazlíka. Chtěla bych prověřený chov za dobrou cenu. Tak jestli někoho znáte tak mi dejte prosím kontakt nebo odkaz na jejich stránky. Neměli jsme ted tak půl roku žádného kočičáka a moc nám chybí:-) |
|
|
Odpovědět
|
|
emilly
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 12. 2008 22:55:14 |
|
|
Řká se, že kluci jsou mazlivější. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Porada Přitlapkováno: 9. 12. 2008 23:07:52 |
|
|
Štěpinka napsal: | Ahoj všem. Neznáte nějakého dobrého chovatele, který by měl momentálně krásná koťátka britské modré nebo colorpointky? Chtěla bych holčičku na mazlíka. Chtěla bych prověřený chov za dobrou cenu. Tak jestli někoho znáte tak mi dejte prosím kontakt nebo odkaz na jejich stránky. Neměli jsme ted tak půl roku žádného kočičáka a moc nám chybí:-) |
Že jsou kocouři mazlivější mohu potvrdit z vlastní zkušenosti,Matěj po kastraci asi po půl roce,mi přijde lehnout na klín,a vydrží celý večer,dýl než já ,Barunka sice je vykastrovaná nedavno,ale na klín ani náhodou,ale z druhé strany, je jako ocásek,kam se hnu běži za mnou.Mám britky
Bětka,Barunka a Matěj |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 12. 2008 6:49:57 |
|
|
Na mých stránkách (http://zluzinek.px.cz) v rubrice "koťata" najdete odkazy na prověřené spřátelené CHS kde v tuto chvíli nabízejí koťátka s PP v různých barvách. Co se týká mazlivosti tak si nemyslím že by byl rozdíl mezi kocourky a kočičkami, záleží spíš na povaze. U nás jsou mazlivější spíš holky, navíc u britek mám vypozorováno že jejich mazlivost roste s věkem, koťátka si chtějí spíš hrát než mazlit, ale téměř jedenáctiletá kastrátka je supermazel. |
|
|
Odpovědět
|
|
Štěpinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 12. 2008 7:37:42 |
|
|
Ahoj všem.
My jsme právě britku už měli a jsou to super mazlíčci. Měli jsme chlapečka a tentokrát bychom raději holčičku. Když jí neseženeme tak si samozřejmě nejspíš vezmeme kluka, ale hledáme spíš holku. Vadilo nám, že kocourek začal značkovat už v 8 měsících a museli jsme ho dát chudáka kastrovat, tak brzy. Vždyť byl ještě děťátko. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 12. 2008 10:42:47 |
|
|
Štěpinka napsal: | Ahoj všem.
My jsme právě britku už měli a jsou to super mazlíčci. Měli jsme chlapečka a tentokrát bychom raději holčičku. Když jí neseženeme tak si samozřejmě nejspíš vezmeme kluka, ale hledáme spíš holku. Vadilo nám, že kocourek začal značkovat už v 8 měsících a museli jsme ho dát chudáka kastrovat, tak brzy. Vždyť byl ještě děťátko. |
U briťáků je skorá pohlavní dospělost asi běžná-já taky musela dát kastrovat kloučka v 8 měsících-v bytě se nedalo žít, co prováděl, naštěstí to po kastraci přestalo. Ten smrad byl nesnesitelnej, br !
Teď mám devoního už dospělého kluka a snad mám štěstí-zatím značkovat nezačal, i když mám i nekastrovanou kočičku.
Ale kastrace v 8 měsících není žádné neštěstí-to vám potvrdí každý veterinář, že to už je v pohodě, to už nejsou děťátka, ale těžcí puberťáci _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Štěpinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 12. 2008 13:41:34 |
|
|
Já vím, že se dá osm měsíců počítat jako standardní dospívání. Ale raději stejně chceme kočičí holčičku. Chceme zkusit mít kočičku. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 12. 2008 18:42:20 |
|
|
Výběr britské holčičky chválím, já sama mám dvě a jsem na výsost spokojená. Ta starší začala mrouskat už v 6 měsících a taky šla na kastraci. Takže pohlavní dospělost je velmi individuální. Naše holky sice nejsou urputní mazlové, ale jsou to zlatíčka. Přeji štěstí při výběru "miminka". |
|
|
Odpovědět
|
|
|