Jogurt s probiotiky
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
kockolit
|
Předmět: Jogurt s probiotiky Přitlapkováno: 31. 12. 2008 9:56:06 |
|
|
Dobrý den. Chtěl bych vás poprosit o radu, jestli je možné podávat kočke jogurt s probiotiky určený pro lidi třeba po léčbě antibiotiky na znovuobnovení střevní mikroflóry. Mají kočky a lidé podobné střevní prostředí, tedy má to vůbec nějaký účinek, nebo jí člověk jenom zbytečně zadělává na průjmy? Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Jogurt s probiotiky Přitlapkováno: 31. 12. 2008 14:29:06 |
|
|
kockolit napsal: | Dobrý den. Chtěl bych vás poprosit o radu, jestli je možné podávat kočke jogurt s probiotiky určený pro lidi třeba po léčbě antibiotiky na znovuobnovení střevní mikroflóry. Mají kočky a lidé podobné střevní prostředí, tedy má to vůbec nějaký účinek, nebo jí člověk jenom zbytečně zadělává na průjmy? Díky |
Moje kočky jogurt milují všechny-rozhodně jogurtem naq průjem nezaděláte. A s probiotiky je nejlepší. Klidně dávejte i mimo nemoc. Moje jak vidí, že jím jogurt-já rádá bílé s probiotiky-hned u mě stepují a chtějí svůj díl. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: jogurty Přitlapkováno: 31. 12. 2008 16:11:15 |
|
|
Kočky mají podobnou mikroflóru střevní jako lidé. Rozhodně kvalitním jogurtem v malých dávkách nic nezkazíte . Dobrá je i Probican pasta, zvláště po léčbě ATB nebo při průjmech.
Moje kočky jogurty milují.
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
|