<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Irena
|
Předmět: napáječka Přitlapkováno: 23. 7. 2005 11:42:58 |
|
|
Ahojky po delší odmlce) Prošla jsem si kočkogaletii, koukám, kolik je nových a krásných přírůstků. Na jedné fotce je Ali od Terezky a má bezva napáječku nebo jak to vlastně pojmenovat. Terez, jestli si to přečteš, napiš mi kde jsi ji sehnala. Líbilo by se mi to pro naše raubíře. Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 7. 2005 7:16:17 |
|
|
Ahoj Ireno! Ta napáječka vlastně není napáječka, ale kočičí lázně na drbání kožíšku a čištění zoubků. Doma jí nemám, ale Ali si ji užíval, když byl na prázdniny u Maxe a Rubyšky. Do toho centra se dává šanta a proto kočičky tak přitahuje Jinak vím, že existují pro kočičky fontánky, ty mají myslím u www.happy-animals.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Irena
|
Předmět: ještě jednou ) Přitlapkováno: 8. 8. 2005 5:51:05 |
|
|
Ahojky, omlouvám se, že reaguji na vzkaz až teď, ale měla jsem dovolenou. Fontánky znám z nabídky net. obchodů, ale ty lázně jsou bezvadné a ještě jsem na ně nikde nenarazila. Budu pátrat, díky |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: ještě jednou ) Přitlapkováno: 8. 8. 2005 6:06:07 |
|
|
Irena napsal: | Ahojky, omlouvám se, že reaguji na vzkaz až teď, ale měla jsem dovolenou. Fontánky znám z nabídky net. obchodů, ale ty lázně jsou bezvadné a ještě jsem na ně nikde nenarazila. Budu pátrat, díky |
Ty CatSpa má na svých stránkách uveřejněna firma Plaček, je to vlastně dodavatel těchle "záležitostí" pro ČR. Má tam i odkazy na prodejny, příp. se zeptat, zda a kde je možné je sehnat.
Jinak nevím, odkud jste, ale narazila jsem na ně i v Hornbachu v Řepích v Praze a v PetCenteru v Hostivaři.
A musím říct, že relaxační centrum je u nás opravdu využíváno (viz některé naše fotky) a obzvlášť, když je čerstvě posypané šantou
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 8. 2005 7:09:34 |
|
|
Ireno, tak hlavně, že sis dovolenou užila! O napáječce přemýšlím, ale uvidíme časem. To centrum se jinak líbí jen některým kočkám (jsou prostě vybíravé), ale Alimu zrovna ano |
|
|
Odpovědět
|
|
Irena
|
Předmět: Tereza Přitlapkováno: 8. 8. 2005 7:27:04 |
|
|
Tereza napsal: | Ireno, tak hlavně, že sis dovolenou užila! O napáječce přemýšlím, ale uvidíme časem. To centrum se jinak líbí jen některým kočkám (jsou prostě vybíravé), ale Alimu zrovna ano |
Užila, užila Každý má jinou představu o užívání, ale já nejsem náročná. Většinu času jsme trávili s našimi miláčky, kteří z toho vedra byli úplně hotovi a nevíc chytli blechy Jednou za týden s nima člověk jde ven a hned problém. Takže jsme i odblešovali. Ještě jsem se chtěla zeptat jak reaguje na šantu Ali? Já nemám možnost ji sehnat, ale hodně názorů jsem si tady přečetla. Náš Bertík je dost živý i bez šanty, tak po tom nijak zvlášť netoužím. |
|
|
Odpovědět
|
|
Irena
|
Předmět: Re: ještě jednou ) Přitlapkováno: 8. 8. 2005 7:29:29 |
|
|
April napsal: | Irena napsal: | Ahojky, omlouvám se, že reaguji na vzkaz až teď, ale měla jsem dovolenou. Fontánky znám z nabídky net. obchodů, ale ty lázně jsou bezvadné a ještě jsem na ně nikde nenarazila. Budu pátrat, díky |
Ty CatSpa má na svých stránkách uveřejněna firma Plaček, je to vlastně dodavatel těchle "záležitostí" pro ČR. Má tam i odkazy na prodejny, příp. se zeptat, zda a kde je možné je sehnat.
Jinak nevím, odkud jste, ale narazila jsem na ně i v Hornbachu v Řepích v Praze a v PetCenteru v Hostivaři.
A musím říct, že relaxační centrum je u nás opravdu využíváno (viz některé naše fotky) a obzvlášť, když je čerstvě posypané šantou
A. |
Dík April za info. Už jsem se koukla, ale nic takového tam není. Dokonce jsem zjistila, že kmenová prodejna je přímo v našem městě Já si většinou všechno objednávám u Alpetu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: Tereza Přitlapkováno: 8. 8. 2005 7:33:30 |
|
|
Irena napsal: | Užila, užila Každý má jinou představu o užívání, ale já nejsem náročná. Většinu času jsme trávili s našimi miláčky, kteří z toho vedra byli úplně hotovi a nevíc chytli blechy Jednou za týden s nima člověk jde ven a hned problém. Takže jsme i odblešovali. Ještě jsem se chtěla zeptat jak reaguje na šantu Ali? Já nemám možnost ji sehnat, ale hodně názorů jsem si tady přečetla. Náš Bertík je dost živý i bez šanty, tak po tom nijak zvlášť netoužím. |
No Ali se v té šantě chvíli válí a "nasává", ale pak už ho nezajímá. Po tom, co mi ukradl kelímek a roztahal ho po koberci jsem už novou várku nekoupila a myslím, že mu nechybí. Je ale fakt, že když (až) budu pořizovat ty lázně, tak bych to tou šantou doplnila |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: ještě jednou ) Přitlapkováno: 8. 8. 2005 7:33:56 |
|
|
No měli ho tam, teď už tam mají jen jeden náhradní díl, ale zeptat se můžeš. Jinak jsem zjistila, že jsi z Prahy .... takže můžeš zkusit ten Hornbach nebo PetCenter
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Irena
|
Předmět: Re: ještě jednou ) Přitlapkováno: 8. 8. 2005 7:43:31 |
|
|
April napsal: | No měli ho tam, teď už tam mají jen jeden náhradní díl, ale zeptat se můžeš. Jinak jsem zjistila, že jsi z Prahy .... takže můžeš zkusit ten Hornbach nebo PetCenter
A. |
Je mi líto, ale z Prahy nejsem Jsem ze severní Moravy a tady je sakra chladno Byla jsem teď koukat na foto a vidím, že Max je britský kocourek a podle data je o 10 dní mladší než naše Lea. |
|
|
Odpovědět
|
|
Irena
|
Předmět: Re: Tereza Přitlapkováno: 8. 8. 2005 7:45:26 |
|
|
No Ali se v té šantě chvíli válí a "nasává", ale pak už ho nezajímá. Po tom, co mi ukradl kelímek a roztahal ho po koberci jsem už novou várku nekoupila a myslím, že mu nechybí. Je ale fakt, že když (až) budu pořizovat ty lázně, tak bych to tou šantou doplnila [/quote] |
|
|
Odpovědět
|
|
Irena
|
Předmět: Re: Tereza Přitlapkováno: 8. 8. 2005 7:48:00 |
|
|
Irena napsal: | No Ali se v té šantě chvíli válí a "nasává", ale pak už ho nezajímá. Po tom, co mi ukradl kelímek a roztahal ho po koberci jsem už novou várku nekoupila a myslím, že mu nechybí. Je ale fakt, že když (až) budu pořizovat ty lázně, tak bych to tou šantou doplnila | [/quote]
Při jeho objemu si dovedu představit jak se v té šantě válí. To musí být ta šanta sazená aspoň v pekáči |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: ještě jednou ) Přitlapkováno: 8. 8. 2005 7:52:22 |
|
|
Aha, tak se mi to nějak pomotalo ... mám celkem "náročný" pondělí, víkend nic moc, tak mi to, jak říkám, správně necvaká
Je to sušená šanta .... živá by myslím moc úspěchů a trvanlivosti neměla Alespoň my se živou vůbec neuspěli, ale po sušený se Max i Rubka můžou utlouct
No Maxíšek je bez PP briťák, ale jak říkám já, chtěla jsem velkou šedivou kouli a máme jí
|
|
Odpovědět
|
|
Irena
|
Předmět: Re: ještě jednou ) Přitlapkováno: 8. 8. 2005 8:15:14 |
|
|
April napsal: | Aha, tak se mi to nějak pomotalo ... mám celkem "náročný" pondělí, víkend nic moc, tak mi to, jak říkám, správně necvaká
Je to sušená šanta .... živá by myslím moc úspěchů a trvanlivosti neměla Alespoň my se živou vůbec neuspěli, ale po sušený se Max i Rubka můžou utlouct
No Maxíšek je bez PP briťák, ale jak říkám já, chtěla jsem velkou šedivou kouli a máme jí
A. |
To vůbec nevadí já po 14 denní dovolené nějak nemůžu zapadnout do pracovního procesu. Teprve se aklimatizuji, ale vykládej to šéfovi Maxík je pěkný macík, k nám když někdo příjde, je z Lelinky na větvi, jak je mohutná a to váží jen 5.30 kg |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: Tereza Přitlapkováno: 8. 8. 2005 8:19:44 |
|
|
Irena napsal: | No Ali se v té šantě chvíli válí a "nasává", ale pak už ho nezajímá. Po tom, co mi ukradl kelímek a roztahal ho po koberci jsem už novou várku nekoupila a myslím, že mu nechybí. Je ale fakt, že když (až) budu pořizovat ty lázně, tak bych to tou šantou doplnila Při jeho objemu si dovedu představit jak se v té šantě válí. To musí být ta šanta sazená aspoň v pekáči |
Hi, no myslela jsem také sušenou šantu Jinak Ali už nemá takový objem. Začal běhat a zhubnul
Naposledy upravil Tereza dne 8. 8. 2005 8:46:06, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: ještě jednou ) Přitlapkováno: 8. 8. 2005 8:36:33 |
|
|
Irena napsal: | To vůbec nevadí já po 14 denní dovolené nějak nemůžu zapadnout do pracovního procesu. Teprve se aklimatizuji, ale vykládej to šéfovi Maxík je pěkný macík, k nám když někdo příjde, je z Lelinky na větvi, jak je mohutná a to váží jen 5.30 kg |
Tak to je Lelinky taky pěknej kus ... Maxíš má cca 5,8kg, což myslím, je tak akorát
A naše Rubyška má 4,5kg, taky nám pěkně vyrostla, na to, že je "obyč" domácí, takže se v bitkách s Maxem rozhodně nedá zahanbit ...
Já sice po dovče nejsem, ale byl to víkend na zabití ....
Jinak nechceš se ukázat vedle v Povídání?
|
|
Odpovědět
|
|
Irena
|
Předmět: Re: Tereza Přitlapkováno: 8. 8. 2005 8:37:25 |
|
|
Tereza napsal: | Irena napsal: | Irena napsal: | No Ali se v té šantě chvíli válí a "nasává", ale pak už ho nezajímá. Po tom, co mi ukradl kelímek a roztahal ho po koberci jsem už novou várku nekoupila a myslím, že mu nechybí. Je ale fakt, že když (až) budu pořizovat ty lázně, tak bych to tou šantou doplnila |
|
Při jeho objemu si dovedu představit jak se v té šantě válí. To musí být ta šanta sazená aspoň v pekáči |
Hi, no myslela jsem také sušenou šantu Jinak Ali už nemá takový objem. Začal běhat a zhubnul [/quote]
Pořád se učím o sušené šantě slyším prvně. I když jsem Lelči kdysi dávno koupila nějaký pytlíček a říkali mi, že je to plněno nějakou trávou. Ona si s tím vůbec nehrála, ale když byla po kastraci, tak to žmoulala. Teď mi došlo, že to byla adsi šanta. Taky bych potřebovala hubnout a běhat. Škoda, že jste tak daleko, přidala bych se k Alimu Ale náhodou mu to slušelo, ať to moc nepřehání |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 8. 2005 8:48:20 |
|
|
No v těch pytlíčkách té šanty myslím moc není...
Jinak Ali bude mít od září kamaráda. Teď jsme jen hlídali a i když mu jsou 2 tak běhá jak kotisko
Jinak se přidávám k April - Ireno, přijď taky vedle do povídání |
|
|
Odpovědět
|
|
|