<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Exkurze do světa SPHYNX Přitlapkováno: 6. 1. 2009 11:31:31 |
|
|
Čas od času mě kontaktuje nějaký nadšenec a možná i budoucí zájemce o sphynxe, zda by nemohl zajet na návštěvu se na sphynxe podívat NAŽIVO a dozvědět se něco o těchto úžasných tvorech v reálu. No a poněvadž ne všichni samozřejmě bydlí v mém okolí, napadá mě, zda se někdo nechcete přidat a pokud má někdo zájem se na nahatku podívat, nabídnout exkurzi u svých nahatých kamarádů.
Za České Budějovice a okolí (samozřejmě kdo chce přijet i z větší dálky je vítán) tedy tuto možnost nabízím. Kontak na mne prostřednictvím e-mailu, níže uvedených kontaktů v mém podpisu, či prostřednictvím soukromé zprávy _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz
Naposledy upravil fofo177 dne 6. 1. 2009 12:17:47, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
Nera Procházková
|
Předmět: Exkurze Přitlapkováno: 6. 1. 2009 12:05:47 |
|
|
Ahoj Oldo,
tak samozřejmě že se připojují také jedinou podmínkou je předem domluva jelikož také chodím do práce atd.však to znáte ale každá návštěva je u nás vítaná _________________ Nera,Cleo,Jack a Žoržetka |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 1. 2009 12:07:46 |
|
|
Něco na tento způsob se tu už probíralo, pokud si dobře vzpomínám - samozřejmě lidem z plzeňského, klatovského, domažlického-prostě západočeského okolí, případně i pražákům-toto nabízím také-kdo má zájem, ať se přijede po předchozí domluvě podívat jak na sphynxe, tak na devon rexe. Ráda ukážu, předvedu, poradím. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 1. 2009 12:15:58 |
|
|
Ahoj lidičky, já vás znám, ale ti nakukující nováčci né Tak tam rovnou pište odkud jste _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Nera Procházková
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 1. 2009 13:05:03 |
|
|
Omlouvám se,
takže mi jsme z Ústí nad Labem takže severní čechy ale vítaný jsou všichni _________________ Nera,Cleo,Jack a Žoržetka |
|
|
Odpovědět
|
|
veru-lin
Založen: 18.12.2007 Příspěvky: 15 Bydliště: Praha a Uherské Hradiště
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 1. 2009 21:55:49 |
|
|
Ahojky,
také se připojuji, kdokoli, kdo by se chtěl přijet podívat, je vítán. Bydlíme v Karlíně, Praha 8, takže Střední Čechy. Často ale jezdíme k rodičům, domluva možná tedy i pro kohokoli ze Zlínského kraje. _________________ veru-lin + Amy |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 1. 2009 6:30:14 |
|
|
No já za východní Čechy (Náchod, Trutnov + široké okolí) se samozřejmě taky připojuji s nabídkou. U nás je vždy vítán každý, kdo má zájem ty naše nahaté potvůrky vidět a něco bližšího se o nich dozvědět. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
Nera Procházková
|
Předmět: Prosba Přitlapkováno: 28. 1. 2009 20:33:10 |
|
|
Ahojky všem,
měla bych prosbu,kontaktovala mě paní ohledně koťátek,má doma kluka alergika nechají se testovat na alergologii a stejně jsem jí doporučila návšěvu někoho kdo doma naháčka má a jelikož jsme přez celou republiku tak se sem obracím s prosbou.Najde se někdo kdo bydlí u Brna kdo by uvítal návštěvu.S paní jsme se jen nezávazně bavily s tím že jsem jí před pořízením doporučila návštěvu aby viděli jestli nebude kluk náhodou mít reakci .Nejde o to jestli si odemně vezmou koťatko nebo ne jde o to že kdyby si kdekoliv pořídily koťatko aby ho nemuseli pak dávat pryč kdyby se ukázala reakce . Děkují předem všem _________________ Nera,Cleo,Jack a Žoržetka |
|
|
Odpovědět
|
|
pcsara
|
Předmět: Připojujeme se Přitlapkováno: 29. 1. 2009 15:51:33 |
|
|
Tak mi se připojujeme. Jsme z Prahy 6 a po domluvě také možná návštěva _________________ Kačenka a Pinxí |
|
|
Odpovědět
|
|
MadlaD
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 1. 2009 21:57:17 |
|
|
Dobrý večer,k nám je to z Brna tak 45 km.Ráda pomůžu.Jestli má chlapeček alergii i na naháče,zjistí to během půl hodinky,tak to alespoň působí na mého syna,když přijede.Marie |
|
|
Odpovědět
|
|
Tomtom
|
Předmět: za Prahu 9 Přitlapkováno: 31. 1. 2009 10:31:49 |
|
|
I já se přidávám se slečnou Toyotou a Electrou:-) přímo naproti O2 ARÉNĚ _________________ Tom |
|
|
Odpovědět
|
|
|