<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
macalik
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2009 12:10:41 |
|
|
no Trainer je něco jako Pro Planka, vesměs evropská krmiva superpremia mají co do kvality až na výjimky horší kredit než superpremia z Ameriky nebo Kanady, tam jim to hlídá AAFCO, v Evropě na nás majitele zvířecích miláčků zvysoka kašlou, stejně tak i veterina částečně pokulhává za Amerikou. |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2009 12:15:17 |
|
|
Pavito, z toho si nic nedělej. Já také musím odvažovat naši Siamkám a dávám jim to v 5 ti dávkách. Hlavně začínáme v 6 ráno a to, že je sobota, neděle, nebo dovolená je nezajímá. Ale odvážím jim jejich dávku a započítám do toho i tu konzervu a maso. Sice toho suchého je fakt hrstička, ale maso kočka potřebuje.
Co říkáte na tyhle granulky? http://www.krmeni.cz/store/default.asp?lngDepartmentID=624 |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2009 13:02:40 |
|
|
dekuju za uklidneni )
jen jsem si rikala, jak je mozne,ze ja mam takovou macandu a krmim ji tak malo,ona ma 60gr na den to bych ji mohla dat strasne malinko masa ,kdybych to chtela nakombinovat i s granulema |
|
|
Odpovědět
|
|
macalik
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2009 13:34:00 |
|
|
taky jsem nad těma Guabi uvažovala, zatím mám nakřečkováno doma jinejch, až budou docházet možná si objednám.Kdybyste si někdo objednávali., tak mi písněte jakej na vás dělají dojem A co na to ččiči |
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2009 14:29:13 |
|
|
TO FUNDOG:
takze davate jen deset gramu masa nebo konzervicky???
nad temi almo nature diet jsem premyslela, jsou to take takove pekne kousky ve stavicce???asi si je pres zooplus take objednam-dekuji moc za doporuceni... |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: krmivo Přitlapkováno: 6. 2. 2009 21:36:36 |
|
|
No Pavito, já myslím, že posléze budu mít doma kouli taky, neb Kačence jako kastrátce samozřejmě nejvíc chutnají kotěcí - Vy aspoň máte výhodu jedné kočičky, které můžete přidělovat, ale já s dalšími dvěmi nekastrovanými kočinami a občas koťaty je omezovat nemůžu - a Kačenku kvůli tomu zavírat nebudu. Na Artemis jsem se dívala, pro změnu obsahuje ječmen (a proso), tak nevím, zda s ječmenem je tak moc "holistic", spíš myslím, že je to trochu bouda - jestli pšenice nebo ječmen, pořád jsou to obiloviny. Arden Grange se mi nezdá špatný, ani cenově, obsahuje sice zavrhovanou kukuřici (ale nepipláme se v těch krmivech moc? Kočky si stejně vyberou samy ), ale ne lepek, je na trhu nová Acana - Acana new - bez všech těchto přídavků, s bramborem a masem ze síhů a dalších atlantických ryb - ta vypadá nadějně. Ovšem složení dost připomíná Orijen (až na ty brambory) - se spoustou bylinek a ovoce. Takže opět pochybuji, že to mé dámy budou žrát, ony zarytě setrvávají na svém RC a Hillsu, střídám to kvůli konzervaci - ještě taky byly ochotné žrát Nutro, to teď není a chutná jim Porta 21 Holistic ze zooplusu. Co tak čtu na diskusi, jaký je poměr kočin, co žerou Orijen, proti těm, které by raději vyhladověly k smrti (jako ty moje), než by vzaly jedinou kuličku do svých ctěných papulek??? _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Guabi Přitlapkováno: 6. 2. 2009 21:44:49 |
|
|
Jinak u Guabi trochu pozor, počítejte s trochu menší výživovou hodnotou (ale je asi o 2% na bílkovinách i tuku vyšší, než ostatní srovnatelná krmiva). Je nutné se dívat na obsah vody v granulích a Guabi má 12%, superprémiovky mívají 8, maximálně 10%, čím víc vysušené, tím koncentrovanější. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
pazik
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 2. 2009 8:20:20 |
|
|
Máte někdo zkušenost s granulemi TECHNI-CAL - Techni-Cal Adult nebo kitten a s granulemi AFFINITY Brekkies Excel Cat Junior nebo Brekkies Excel Cat Rolls - masová směs . |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Brekkies.. Přitlapkováno: 7. 2. 2009 22:56:12 |
|
|
Brekkies byl a je krmivo prodávané v síti Rossmann (drogerie). Složení se nedá najít ani pořádně na stránkách affinity, což mi vadí, na polských jsem našla, že obsahuje vedlejší jatečné produkty a rostlinné bílkoviny, takže za tu cenu je to dost nehorázné, je to prostě třída economy, ale cena economy není. To už je lepší jejich Advance, kočkám chutná,, ale poněvadž nemají nikde uvedenou analýzu, tak se člověk nedozví, kolik je tam soli - pár chovatelů, kteří granulky prostě ochutnávají, mi říkalo, že jsou hodně slané - tudíž chutnají. Konec konců co by člověk chtěl po Španělech při jejich vztahu ke zvířatům.
Technical bych nazvala prémiovkou, vzhledem k tomu, že cena je srovnatelná , tak bych při volbě sáhla určitě raději po ní.
Acana new - jak jsem psala výše: dnes jsem zakoupila 400 g balení na ochutnávku na výstavě psů v Brně a kupodivu ji kočky jedly, ne že by se na ni vrhly, ale jedly, což je proti Orijenu úspěch! Koupila jsem variantu grassland - s jehnětem a kachnou, takže budou-li žrát, zkusím koupit velký pytel a uvidím, jak budou prospívat. Alespoň jako variantu střídací ke konzervovanému rc - tato Acana má holistickoou recepturu. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
|
|
Odpovědět
|
|
Maki
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 2. 2009 13:00:19 |
|
|
Techni-Cal kitten se mi docela osvědčily, dostali jsme jich 10 kg na výstavě a našim kočenám dost chutnaly. Používala jsem je spíš jako doplněk superprémiovek, uvažuju, že je možná doobjednám. |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Warning: Division by zero in /DISK2/WWW/modrykocour.cz/www/subs/right-kdojsem.php on line 19