<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Magytka
|
Předmět: Chlupy všude Přitlapkováno: 1. 3. 2009 15:15:38 |
|
|
Zdravim všechny kočičí milovníky a prosím vás o radu. Mám 8 měsíčního kocourka a do teď jsem nemusela vůbec řešit padání chlupů, ale už to začalo a nevím si rady. Z koberce a sedačky chlupy vysaju, ale nevím si rady s černým oblečením. Prala jsem černé prádlo a když jsem ho dnes chtěla žehlit, zjistila jsem že všechny přítelovi trička jsou chlupaté a to on má převážně všechny trika černé . To se mně ještě nestalo a jsem z toho neštastná, nevim jak se těch chlupů z těch triček efektivně zbavit. Tak vás prosím o radu, jesti nemáte nějakou chytrou pomůcku nebo trik na chlupy. Budu moc vděčná a předem díky. |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: lepivá váleček Přitlapkováno: 1. 3. 2009 15:31:50 |
|
|
Chytrá pomůcka je lepivý váleček, dá se koupit v Ikea za pár kaček. Tím pak dostanete chlupy z oblečení, povlečení apod.
Pak ještě existuje Ďábelský kartáč na šaty (www.halman.cz)
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
Magytka
|
Předmět: Re: Chlupy všude Přitlapkováno: 1. 3. 2009 16:26:06 |
|
|
April moc díky za odkazy! |
|
|
Odpovědět
|
|
bobtail
Založen: 19.12.2007 Příspěvky: 64 Bydliště: Vestec, Praha Západ
|
|
|
Odpovědět
|
|
Magytka
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 16:51:14 |
|
|
Díky moc, ten je vážně za pár korun |
|
|
Odpovědět
|
|
terez4
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 20:02:52 |
|
|
Taky používám váleček (mám ho z HM), ale musím říct, že od té doby, co mám kočky, černé oblečení už skoro nenosím |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 20:45:06 |
|
|
Lepivý váleček je naprosto super a funguje skvěle. Byla jsem nešťastná z chlupů jako vy a teď jsem nadšená. Určitě si ho pořiďte. |
|
|
Odpovědět
|
|
Magytka
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 21:10:36 |
|
|
Tak jsem nadšeně ještě dnes koupila váleček tak pokud se stejně tak nadšeně pustím ještě dnes do žehlení, tak ho vyzkouším Věřím že to bude OK Já právě k černému oblečení bohužel nějak tíhnu, ale možná se to ted změní Díky za rady |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 23:06:39 |
|
|
Taky mám zmíněný váleček z Ikey hodně ráda. Bydlíme v bytě kde kromě kocoura máme samojeda,což je úúúplně jiná dimenze chupatosi(30 kilový severský pes, véééélmi huňatý), takže si dovedete představit to množství chlupů všude možně. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Chlupy všude Přitlapkováno: 1. 3. 2009 23:39:09 |
|
|
Magytka napsal: | Zdravim všechny kočičí milovníky a prosím vás o radu. Mám 8 měsíčního kocourka a do teď jsem nemusela vůbec řešit padání chlupů, ale už to začalo a nevím si rady. Z koberce a sedačky chlupy vysaju, ale nevím si rady s černým oblečením. Prala jsem černé prádlo a když jsem ho dnes chtěla žehlit, zjistila jsem že všechny přítelovi trička jsou chlupaté a to on má převážně všechny trika černé . To se mně ještě nestalo a jsem z toho neštastná, nevim jak se těch chlupů z těch triček efektivně zbavit. Tak vás prosím o radu, jesti nemáte nějakou chytrou pomůcku nebo trik na chlupy. Budu moc vděčná a předem díky. |
Taky pomáhá dát do pračky k prádlu houbu-třeba tu na mytí nádobí-a pak je skvělá sušička prádla-tam zůstanou skoro všechny chlupy. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|