kocourek nalezenec
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
macalik
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 3. 2009 13:26:02 |
|
|
pokud vetka doporučila bylinky, zkuste mu udělat bylinkový čaj na pití, na zánět dásní kromě antibiotik jsou i homeopatika, ty se dají hodit kocourovi do tlamky (do krku)aby je polknul nebo dat do pití či do papání, jsou to sladné malé kuličky, většinou s příjmem potíže nejsou. Nejlepší je dát na misečku něco tekutého -trošku,co má rád,kuličky do to šupnout, chvíli nechat aby se rozpustily a dát kocourovi na vylízání.
Můj nejstarší chlupáč (8 let)musel jít holt vloni na chirurgický zákrok na zobech -čištění - u toho nám 2 vypadly. Potom dostal nějaká antibiotika asi na týden nebo 3 dny (už si přesně nepamatuju,holt sklerosa) a potom homeopatika. Ale protože zakaždým zápas sním mě stál dost sil (má cca6kg)tak jsem zjistila,že mu to šmakuje v takových těch tyčinkách měkkých co se prodávají ve zvířecích pamlscích, bývá to zabalené v neprůhledných obalech. vždycky jsem kousek odlomila a dotoho kuličku vmáčkla, chlupáč to sblajsnul a hotovo. Ale pro vás asi bude lepší ta tekutá forma.
Třeba mu ten jeden zub vypadne sám.Napište potom jak to vypadá, nebo jestli vám vetka nic nedoporučí, zkusím se zeptat mé |
|
|
Odpovědět
|
|
JanČe
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 3. 2009 14:34:54 |
|
|
Když my zkoušíme dietu od Hillś Z/D na potravinovou alergii...takže balení do lahůdek nepřipadá v úvahu |
|
|
Odpovědět
|
|
BadCharlotte
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 3. 2009 15:27:05 |
|
|
Jana Závodníková napsal: | Když my zkoušíme dietu od Hillś Z/D na potravinovou alergii...takže balení do lahůdek nepřipadá v úvahu |
Jano, ještě můžete zkusit zabalit prášek do té paštiky Z/D. Nebo tu Vaše kočička nebaští?
A jak jste se ptala na tu pastu, tak tu bohužel vůbec neznám, takže neporadím |
|
|
Odpovědět
|
|
JanČe
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 5. 2009 13:24:12 |
|
|
Krásný jarní den, přidávám nové zprávy o nalezenci Filípkovi. Nic se nejí tak horký jak se uvaří, stejně je to u nás..nejprv velký strach z FIV a plísně a sžívání se a teď nový absolutně bezproblémový člen kočičí smečky. Jsme rádi že si nás Filípek našel. Dietu Hillś Z/D jsem podávala něco přes měsíc, lysiny zmizely...takže jsme zkusili běžný jídelníček-a ejhle, nic, jen stále hezčí srst. Vypadl poslední zub. To nic nemění na Filípkově žravosti. Shrnu- FIV, FeLV i plísně negativní. potravinová alergie nepotvrzena. krevní testy (ledviny, játra) vpořádku.
V měsíci dubnu jsme podstoupili stěhování do Brna, Filiš se s úplnou samozřejmostí zabydlel.
Za dva měsíce u nás přibyl na váze 1 kg. Časem vložím do fotogalerie nové fotky.
Co z toho plyne? Ničeho se nebát a jít do toho! |
|
|
Odpovědět
|
|
BadCharlotte
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 5. 2009 19:36:14 |
|
|
Tak to jsou samé skvělé zprávy Jsem moc ráda, že to takhle dopadlo a že se u vás kocourek má dobře |
|
|
Odpovědět
|
|
Milena
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 5. 2009 15:17:53 |
|
|
Dík za dobré zprávy. Průběžně tady osud Filípka sleduju a držím mu palce. Oceňuji, že jste si ho vzali domů v tak zbědovaném a problémovém stavu a jsem moc ráda, že se díky Vaší péči stal rovnocenným členem Vaší smečky a určitě mazlíkem. _________________ Kryšpín & Elisha & Yorik |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3