<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
jennys76
|
Předmět: Operace-vsunutí střev do sebe Přitlapkováno: 31. 3. 2009 17:38:47 |
|
|
Prosím pomozte, poraďte...Mám čtyřměsíčního kocourka britské modré,jsme po operaci,měl do sebe vsunutá střeva,teď čtvrtý den po operaci má průjem,dostali jsme na vet pastu Pro_kolin+,nicméně nevídm žádné zlepšení,sjem an dietě-kuřecí s rýží, mám o něja strašný strach...Operace a vše kolem nás už stála cca 14 tisíc,je to člen rodiny,prosím máte někdo podobnou zkušenost??Dne dopoledne byl jako dřív,hrál si,kousal,škrábal,řádil,pak šel na velkou,zase průjem,i když velmi malé množství,a od té doby zase spinká.... |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
|
|
Odpovědět
|
|
chatul
|
Předmět: Re: Operace-vsunutí střev do sebe Přitlapkováno: 5. 4. 2009 12:32:13 |
|
|
jennys76 napsal: | Prosím pomozte, poraďte...Mám čtyřměsíčního kocourka britské modré,jsme po operaci,měl do sebe vsunutá střeva,teď čtvrtý den po operaci má průjem,dostali jsme na vet pastu Pro_kolin+,nicméně nevídm žádné zlepšení,sjem an dietě-kuřecí s rýží, mám o něja strašný strach...Operace a vše kolem nás už stála cca 14 tisíc,je to člen rodiny,prosím máte někdo podobnou zkušenost??Dne dopoledne byl jako dřív,hrál si,kousal,škrábal,řádil,pak šel na velkou,zase průjem,i když velmi malé množství,a od té doby zase spinká.... |
Dobrý den, bohužel nevím, co by kocourkovi pomohlo, ale aspoň přispěju zkušeností. Naše kočka měla taky intususcepci, taky ve věku kolem 4-5 měsíců. Před operací průjem neměla, jen intenzivně zvracela, cca 2 dny. Operace byla velice náročná, vet ji zachránil téměř na poslední chvíli. Po operaci jsme dostali speciální stravu, byla to nějaká výživná pasta, která se ředila vodou a kočka jí pila. Pevnou stravu jsme nasadili po cca 2 dnech, a pak už nezvracela ani průjem neměla. Ale malátná a slabá byla celkem dlouho, trvalo cca 10 dní, než se začala chovat jako dřív. Být na Vašem místě, konzultovala bych současný stav s veteřinářem. PS kočeně je přes dva roky a je v pohodě, žádné dietní omezení ani problémy. Držím palce. |
|
|
Odpovědět
|
|
jennys76
|
Předmět: Re: Operace-vsunutí střev do sebe Přitlapkováno: 7. 4. 2009 8:43:15 |
|
|
Tak jen pro informaci vám všem co jste nám drželi palce, jsme v pořádku, včera Arniemu vyndali stehy a nebýt vyholeného bříška, už bychom ani nevěděli čím jsme prošli, je to zase náš malý divousek Moc děkuji péči a včasnému zásahu veterinářům z HK, Foeresterova ul, ordinace Mudr. Hybské, pro mě jsou to jedničky také děkuji upřímně všem co se mi snažili pomoct a poradit, moc mi to pomohlo všem chovatelům a jejich kočičákům přejeme jen spoustu zdravíčka |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Operace-vsunutí střev do sebe Přitlapkováno: 7. 4. 2009 8:54:40 |
|
|
Tohle jsou vždy dobré zprávy, tak ať jich je víc. Držíme palečky, ať se kocourek drží a zcela zotaví. Mějte z něj dál už jen a jen radost, starosti jste si snad vybrali dopředu.... _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: Operace-vsunutí střev do sebe Přitlapkováno: 7. 4. 2009 18:24:22 |
|
|
Dobrá zpráva! Tak ať se daří a kočičák prospívá k radosti všech kolem včetně něho samotného |
|
|
Odpovědět
|
|
jennys76
|
Předmět: Re: Operace-vsunutí střev do sebe Přitlapkováno: 12. 4. 2009 16:53:41 |
|
|
Zdravím všechny, tak přeci jen mé jásání bylo možná trochu předčasné.... Včera. 14 dní po operaci, Arnie zase zvracel, jen pěnu jako když začala ta noční můra, máme ho stále na dietě a čekáme na výsledky, co bude dál, je prý možné že má alergii na nějaké konkrétní složky v potravě.. Podle koprologického vyšetření měl ve střevech příliš velké množství nesprávných bakterií, pro znalce opisuji ze zprávy: E. coli gamma hemol. a E. coli beta hemol ++ a Streptococcus canis++.... Začínám už být zoufalá, nevím co bude dál a těch deset dní čekání na další výsledky se mi zdá nekonečných... Pokud toto bude číst třeba nějaký vet, prosím o názor.. Arniemu je dnes 5 měsíců a je to britský modrý kocourek. Začal hodně mňoukat po operaci, upoutává naší pozornost, ale jinak je hravý jako dřív, má chuť k jídlu...Tak nám prosím zase držte palce, ať to zvládneme. Přejeme všem jen hromadu zdraví. Jana a Arnold J. Rimmer.[/b] |
|
|
Odpovědět
|
|
|