Jak odebrat vzorek moči?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jana(Micinka)
|
Předmět: Jak odebrat vzorek moči? Přitlapkováno: 15. 11. 2004 22:54:16 |
|
|
Jak odebrat vzorek moči? Nejsem si jistá, jestli se mi kočka vymočí do zcela prázdné bedýnky... Co dát jako stelivo, aby nepohlcovalo moč? V knížce doporučovali nějaké plastové kuličky, které má mít veterinář, ten mi ale takovou možnost nenabídnul. Dají se třeba někde sehnat?
Jinak díky Tereze vím, jak si poradit s loužičkou, díky. Jen ještě potřebuju docílit toho, aby ta loužička vůbec vznikla a na správném místě - máme jinak v bytě koberce, květináče, peřiny... |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: vzorek moči Přitlapkováno: 18. 11. 2004 9:43:16 |
|
|
Nedávno jsem se už ani nevím kde dočetla tuto radu: dát do WC takové ty kamínky co se dávají do akvárek (musejí být velmi dobře očištěné - převařené), kočička se na to vyčůrá a pak se to vysaje buničinou a vymačká do skleničky (samozřejmě v rukavicích).
Jinak u nás prázdné WC funguje. Tuhle jsem měnila stelivo a umyla jsem záchodky, vrátila na místo, šla jsem pro stelivo a Ali se mezitím vyčůral do prázdného WC, a to jsem ani ten vzorek nepotřebovala |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Jak odebrat vzorek moči? Přitlapkováno: 22. 9. 2005 10:54:56 |
|
|
[quote="Jana(Micinka)"]Jak odebrat vzorek moči?
Mně na veterině paní doktorka poradila: prázdnou misku (to jsem ani nezkoušela) nebo vyčíhat, až půjde kocour čůrat a strčit pod něj nějakou mističku. To se mi už také dvakrát podařilo - ani se nijak nerozčiloval .
Ivana |
|
|
Odpovědět
|
|
|