<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mixatko.v
|
Předmět: Kočkoalba a galerie Přitlapkováno: 27. 4. 2009 10:41:43 |
|
|
Dobrý den,ráda si prohlížím kočkoalba a galerii fotek chlupáčů Myslím si však, že v poslední době někteří přispívatelé nemají soudnost.Posílají fotky, které bych já vymazala ze svého alba a né je posílala do veřejného fotoalba.Fotky nic neříkající, špatně vybrané,dublované záběry,nic neříkající momentky bez špetky vtipu. Snad se někdo chytne za nos, nebo ne ? |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 4. 2009 15:10:13 |
|
|
Hezký den!
Za sebe musím říct, že se mi fotky v galerii v poslední době moc líbí. Mám moc ráda "akční" fotky, na kterých nejsou zachyceny jen "kočky ležící a spící", ale kočky v pohybu, v přírodě, se zvláštním výrazem, detaily koček apod. Jistě, je to o vkusu a o názoru jednotlivce, ale já si naopak galerii chválím. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 4. 2009 17:34:12 |
|
|
Mě teda poslední dobou přijde galerie taky faj. Ten pocit jako vy jsem měla v zimě, pořád spící kočky, stejná poloha z několika stran a třeba 50x. _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 4. 2009 19:43:27 |
|
|
Ono ty akční fotky jsou taky záležitostí foťáku-mým Olympusem fotku kočky v pohybu neudělám ani omylem. Stačí aby při focení otočila hlavu a už je na fotce místo hlavy šmouha. A kupovat nový foťák jen kvůli fotkám do galerie, to se mi tedy doopravdy nechce. Takže moje fotky jsou a budou neakční. Pokud to bude více lidem vadit, tak třeba žádné. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Martina A+A
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 4. 2009 20:48:47 |
|
|
Myslela jsem si, jake mám pěkné fotky koček, než jsem uviděla někerá fota v Kočkogalerii. Je asi fakt, že nestačí pěkný model , musí být i dobry foťák. Kdybych se rozkrájela, tak takové ostré fotky detailů obličeje nikdy se svým foťákem neudělám . Ale to nevadí, já se nevzdám a příležitostně budu Kočkogalerii zasobovat svými krasavicemi. Jestli se někomu nelíbí, tak ať se nedívá a jde někam na výstavu Saudka nebo do třba do Národní galerie! Já se na ostatní kočky ráda podívám . |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 4. 2009 21:40:03 |
|
|
No já to asi napsala blbě ...
Co se týče konkrétně mých fotografických schopností, ty by nevylepšil ani nejskvělejší fotoaparát
Ale nechápala jsem dost dobře, které fotky mixatko kritizovala, v poslední době je v galerii dost pestrých, mimo jiné akčních fotek, které sice nejsou vždy profi, jsou třeba trošičku neostré, ale přesto dokonalé. Nebo fotky kočen v přírodě, v trávě, na stromech, detaily apod.
Ale to jsem se za sebe jen ohradila proti hodnocení, cituji:
"Posílají fotky, které bych já vymazala ze svého alba a né je posílala do veřejného fotoalba.Fotky nic neříkající, špatně vybrané,dublované záběry,nic neříkající momentky bez špetky vtipu."
Každopádně, jak jsem psala výše, jde o věc vkusu a názoru. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: kočkoalba a galerie Přitlapkováno: 28. 4. 2009 19:09:13 |
|
|
Tak mám takový dojem,že pochvala děvčat na výborné fotky v galerie to zakřikla.To kvantum nic neříkajících fotek kočiček v klecích to je děsné,mám pocit,že to je provokace,fotky jsou z výstav za poslední čtyři roky.A v galerii mají být fotky čičin,se tam také objevily fota cen,zverlit mne opravdu nezaujal!Přimlouvala bych se pokud to jde,všechno smazat,navíc jsou všechna fota bez autora,tzn anonymní!!!!
Bětka,Barunka,Maruschka a Matěj(BBMM) |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 4. 2009 19:10:24 |
|
|
Betty napsal: | Mě teda poslední dobou přijde galerie taky faj. |
No asi jsem to zakřikla Již druhý den se v galerii objevuje nepřeberné množství fotek kočiček v kleci z výstav starých několik let. A dneska přibylo dokonce i stelivo Musím se ptát, toto jsou ty nejlepší kočkovité fotky, pro jejichž vkládání je galerie určena??? _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
Milena
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 4. 2009 19:21:47 |
|
|
Tak už včera jsem chtěla k tomuto tématu napsat, že mi naopak galerie v poslední době - asi s přicházejícím jarem a lepším světlem - připadá zajímavá. Rozhodně kvalitnější fotky a i témata oproti zimnímu spánku přinesla oživení. Jaké bylo dnes mé překvapení, když jsem našla galerii zahlcenou více než padesáti fotkami koček v klecích, tak pokud bychom měli hodnotit funkci galerie, tak toto já bych považovala za nudu. Popis jednotlivých druhů je dobrý v atlasu koček, ale galerie by měla, dle mého názoru, obsahovat něco jiného - to , co tam až do včerejška v posledních týdnech bylo. Pokud se autor fotek chce pochlubit svými kočičáky, měl by si je hlavně dát do alba a do galegie dát jen to nejlepší a opravdu zajímavé. Nějak se mi nezdá, že kočky v kleci jsou opravdu to "nejzajímavější". _________________ Kryšpín & Elisha & Yorik |
|
|
Odpovědět
|
|
vetka.M
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 4. 2009 19:47:12 |
|
|
Také mě to rozzlobilo. Chápu, když se chce někdo pochlubit a umístí pár hezkých fotek SVÉ kočky z výstavy do galerie, ale jen tak bez rozmyslu (nebo škodolibým úmyslem?) galerii zahltit fotkami cizích koček a dokonce kokard a steliva....maximálně přiřadit ke konkrétní akci, ale toto je moc. |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 4. 2009 13:34:55 |
|
|
Vůbec jsem netušila, že lze fotku přitlapkovat anonymně...Vždyť je tam heslo, ne? _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
Martina A+A
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 4. 2009 13:50:31 |
|
|
No, možná by ty fotky z výstavy mohl někdo promáznou. Některé jsou tam dvakrát, jiné zase nejsou moc vydařené, a koneckonců, většinou tam nejsou ani naši kočičáci...... |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 4. 2009 15:31:15 |
|
|
Raika napsal: | Vůbec jsem netušila, že lze fotku přitlapkovat anonymně.. |
Jde to, protože fotka se nepřiřazuje do Alba ke kočičákovi, ale pouze k akci - tj. k výstavě ... přímý odkaz, kam se vlastně fotka umísťuje - http://www.modrykocour.cz/events-item.php?id=490
Ovšem pokud se současně zaškrtne i políčko "Vložit do galerie", tak se fotka zobrazí i v ní. Pokud by zaškrtnuto nebylo, fotka by se zobrazovala pouze u té konkrétní akce (viz http://www.modrykocour.cz/events.php vpravo jsou informace o akcích, kam se přidávaly tenhle měsíc fotografie). _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
mixatko.v
|
Předmět: Kočkogalerie Přitlapkováno: 25. 7. 2009 18:50:21 |
|
|
Před třemi měsíci jsem psala o tom, že v kočkogalerii jsou podle mého názoru fotky, které tam nepatří,například šest-sedm fotek jednoho kocoura v téměř totožných pozicích. Můj názor se nesetkal s kladným ohlasem, což vůbec nevadí. Dobré je, že se situace radikálně zlepšila a v Kočkogalerii jsou většinou moc povedené obrázky.Že by se někdo přeci jen chytil za nos ?
Kočky mám moc ráda,všechna plemena a moc ráda a často si kočkogalerii prohlížím. Milí kočkofotografové a fotografky, jste dobří ! Foťte, posílejte, ale prosím i nadále nezapomínejte, že méně znamená někdy více! |
|
|
Odpovědět
|
|
Emily
|
Předmět: Re: Kočkogalerie Přitlapkováno: 3. 2. 2010 11:33:02 |
|
|
[quote="mixatko.v"]Před třemi měsíci jsem psala o tom, že v kočkogalerii jsou podle mého názoru fotky, které tam nepatří,například šest-sedm fotek jednoho kocoura v téměř totožných pozicích.
S tym maximalne suhlasim!!!! Podla mna by sa to malo nejako regulovat.
Ale inak je tam vela krasnych fotiek a aj velmi vtipnych |
|
|
Odpovědět
|
|
|