<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Andrea
|
Předmět: Kočičí nebíčko Přitlapkováno: 22. 9. 2005 8:11:01 |
|
|
Ahoj, napadlo mě, že na Modrém kocouřovi není ještě virtuální kočíčí nebíčko, kde by mohly být fotky s popiskem kočiček, které již bohužel nejsou mezi námi. |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: kočičí nebe Přitlapkováno: 22. 9. 2005 10:18:07 |
|
|
To je dobrý nápad,sice i kočičky ,které už nejsou s náma mohou být ve zlaté knize, ale do nebíčka by se daly přesunout. Bohužel máme taky jednoho kocourka v kočičím ráji, tak i on by měl v nebíčku své místo:-)) |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kočičí nebíčko Přitlapkováno: 22. 9. 2005 13:50:45 |
|
|
Andrea napsal: | Ahoj, napadlo mě, že na Modrém kocouřovi není ještě virtuální kočíčí nebíčko, kde by mohly být fotky s popiskem kočiček, které již bohužel nejsou mezi námi. |
Ahoj, díky za nápad. Myšlenka byla vždycky taková, že i tyhle kočky patří do Zlaté knihy - je jich tam takových už několik, málokdo si toho asi ale všimne, to vím. Ta kniha... myslím, že z mého pohledu je to takhle nějak příjemnější, nechtěl bych, že to tak musím napsat, rozdělovat kočky na současné a minulé... v Knize jsou prostě kočky, které někomu zasáhly do života tak, že jim založil stránku (sám tam jednou dám fotky babiččiny kočky Miňy, kterou si pamatuju jako malej, jen co se k nim dostanu a naskenuju je).
V každém případě uvítám jakékoliv další nápady a názory k tématu, děkuju. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 9. 2005 14:11:09 |
|
|
Ahoj, nemyslela jsem tím nebíčkem, rozdělit kočičky na dvě skupiny jak jsi popsal, ale myslím si, že si zaslouží mít svou vlastní sekci. Jak jsi napsal, že si jich málokdo ve Zlaté knize všimne, tak to je naprostá pravda. Myslím, že tyto kočičky by si zasloužily, aby si na ně někdo zavzpomínal každou chvíli. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kočičí nebíčko Přitlapkováno: 22. 9. 2005 14:31:10 |
|
|
Andrea napsal: | Ahoj, nemyslela jsem tím nebíčkem, rozdělit kočičky na dvě skupiny jak jsi popsal, ale myslím si, že si zaslouží mít svou vlastní sekci. Jak jsi napsal, že si jich málokdo ve Zlaté knize všimne, tak to je naprostá pravda. Myslím, že tyto kočičky by si zasloužily, aby si na ně někdo zavzpomínal každou chvíli. |
Jenže vlastní sekce je ono rozdělení... napadá mě teď řešení, které zatím nevím, jak technicky provést (přece v přihlášce do Knihy nemůže být kolonka "patří do kočičího nebíčka"), ale... něco jako "kočičí nebíčko" by mohla být možnost výběru listování Zlatou knihou, analogicky k výběru plemene u inzerátů... zvolit si výběr ze Zlaté knihy, ve kterém budou kočičky v "nebíčku"...
Na druhou stranu, pořád osobně preferuju tohle nedělat... Kniha je knihou, ve které jsou výjimečné kočky. A tečka. Které kdy žily nebo žijí, to je přece jedno...
Opravdu moc uvítám další názory. Děkuju. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Maxik
|
Předmět: Re: Kočičí nebíčko Přitlapkováno: 22. 9. 2005 21:01:20 |
|
|
Náhodou koukám na Kočičí nebíčko. Občas se podívám i na stránky (Kočičí nebe). Ale myslím si, že je lepší Zlatá kniha koček. Když si v ní listuji, tak si přečtu, která číča už nežije.
Lidi si také z alba neodstříhujeme, zůstávají tam s námi napořád i když ve skutečnosti jsou už docela jinde. |
|
|
Odpovědět
|
|
kocickalea
|
Předmět: Kočičí nebíčko Přitlapkováno: 20. 4. 2008 7:49:57 |
|
|
Myslím, že by bylo dobré, kočičky ve Zlaté Knize nechat, ale pokud by lidé chtěli, dalo by se založit i kočičí nebíčko, kde by se na ně dalo zavzpomínat atd. Technicky bohužel nevím, co s tím, ale určitě se někdo takový najde _________________ kocickalea |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 4. 2008 15:37:15 |
|
|
Já osobně si myslím, že je lepší, nechat je ve zlaté knize. Je přece možné u kočičky udělat poznámku, že už není mezi námi. Nebo by se dala udělat značka nebo ikonka, která by se ke stránce ve zlaté knize přidala a bylo by to všem jasné. Samostatná sekce kočičí nebe by mi přišla hrozně smutná a já osobně bych si jí asi neotevřela, protože vím, že bych při prohlížení plakala. Stačilo mi přečíst si jeden řádek v kočičích deníčcích, který posledně oznamovat odchod jedné kočenky a trvalo mi dost dlouho, než jsme se uklidnila. Není to určitě neúcta k těm, které tu už nejsou. Berte to jako můj názor. Zdravím všechny Kačka |
|
|
Odpovědět
|
|
kocickalea
|
Předmět: Kočičí nebíčko Přitlapkováno: 20. 4. 2008 17:29:39 |
|
|
Nevím, byl to také můj názor. Matně si vzpomínám, že jsem někde na netu kdysi sekci Kočičí nebíčko viděla, a bylo mi z toho hrozně smutno. Úctu si určitě zaslouží i kočičky, které už tu s námi nejsou. Také mě to hrozně raní, když se dozvím, že nějaká kočenka umřela. _________________ kocickalea |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Re: Kočičí nebíčko Přitlapkováno: 23. 4. 2008 14:52:52 |
|
|
kocickalea napsal: | Nevím, byl to také můj názor. Matně si vzpomínám, že jsem někde na netu kdysi sekci Kočičí nebíčko viděla, a bylo mi z toho hrozně smutno. Úctu si určitě zaslouží i kočičky, které už tu s námi nejsou. Také mě to hrozně raní, když se dozvím, že nějaká kočenka umřela. |
Nam umrela nase Myshka minuly rok a jeste to boli. Udelala jsem proste vedle data narozeni jeste "+" pripominajici krizek a datum,kdy "odesla".
Take bych asi nechtela,aby byla nekde zvlast s ostatnima nezijicima cicama.Ja bych tohle nebicko urcite nenavstevovala,nemam moc rada nostalgii a smutneni po minulosti. Takhle na ni ve Zlate knize obcas narazim a pripomenu si to hezky s ni.
Mozna by stacilo policko pro datum umrti jako je pro datum narozeni,a nebo nejaka mala znacka,ze uz kocicka nezije. |
|
|
Odpovědět
|
|
kocickalea
|
Předmět: Re: Kočičí nebíčko Přitlapkováno: 26. 4. 2008 8:32:50 |
|
|
payushka napsal: | kocickalea napsal: | Nevím, byl to také můj názor. Matně si vzpomínám, že jsem někde na netu kdysi sekci Kočičí nebíčko viděla, a bylo mi z toho hrozně smutno. Úctu si určitě zaslouží i kočičky, které už tu s námi nejsou. Také mě to hrozně raní, když se dozvím, že nějaká kočenka umřela. |
Nam umrela nase Myshka minuly rok a jeste to boli. Udelala jsem proste vedle data narozeni jeste "+" pripominajici krizek a datum,kdy "odesla".
Take bych asi nechtela,aby byla nekde zvlast s ostatnima nezijicima cicama.Ja bych tohle nebicko urcite nenavstevovala,nemam moc rada nostalgii a smutneni po minulosti. Takhle na ni ve Zlate knize obcas narazim a pripomenu si to hezky s ni.
Mozna by stacilo policko pro datum umrti jako je pro datum narozeni,a nebo nejaka mala znacka,ze uz kocicka nezije. |
To je celkem dobrý nápad _________________ kocickalea |
|
|
Odpovědět
|
|
|