<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ivi.ik
|
Předmět: mňoukání před vykonáním potřeby Přitlapkováno: 11. 5. 2009 21:39:36 |
|
|
Zdravím..mám 12 týdenní koťátko a chci se zeptat...chvíli před tím,než jde na záchůdek,mňouká...nevím,zda jen oznamuje,že bude něco dělat,nebo jestli to má svůj význam..nevíte někdo? _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 5. 2009 21:52:17 |
|
|
Nám kočičák také na záchodě "zpívá" jak my říkáme. Nejprve tam s mňaučením běží, to se vždycky smějeme, že to má jen tak tak A pak v budce vždy něco povídá, točí se tam, nejspíš hledá správné místo kde to vykonat a vyhrabává tu správnou dírku, pak jí ještě několikrát přehraboší, pořád u toho brebentí a to už mu třeba i visí (promiňte mi ty detaily) bobeček u prdky. Až nakonec najde konečně tu správnou polohu, dřepne a to blaho z jeho očí jen srší, když konečně povolí sevření ... |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 5. 2009 4:31:32 |
|
|
Když je koťátko malé tak obvykle použití záchúdku oznamuje své mamince, která po něm zahrabe "produkt" a koťátko očistí. U některých koček toto chování přetrvává i když povyrostou. |
|
|
Odpovědět
|
|
ivi.ik
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 5. 2009 6:04:40 |
|
|
děkuji za odpovědi,je to přesně,jak popisujete,asi to má vždycky jen tak,tak a asi i oznamuje..čičuli máme teprve 4 den doma a zřejmě to ještě té mamince jako oznamuje....mě napadlo,jestli jí to třeba nebolí,že takhle jakoby zpívá,než potřebu vykoná,ale je to,jak píšete..moc díky.. _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 5. 2009 17:05:44 |
|
|
ivi.ik napsal: | děkuji za odpovědi,je to přesně,jak popisujete,asi to má vždycky jen tak,tak a asi i oznamuje..čičuli máme teprve 4 den doma a zřejmě to ještě té mamince jako oznamuje....mě napadlo,jestli jí to třeba nebolí,že takhle jakoby zpívá,než potřebu vykoná,ale je to,jak píšete..moc díky.. |
Můj devon takhle vyřvává před a v kadibudce taky pokaždé, prostě vím, že se budou dít velké věci . Bereme to u něj jako normální. Ostatní kočky to nedělají. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 5. 2009 19:40:10 |
|
|
Naše Betty taky vždycky mňoukne když jde na záchod, teda pouze na bobek. Alespoň vím, že mám jít uklidit _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
hanah.cz
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 5. 2009 20:03:38 |
|
|
mistle napsal: | ...ještě několikrát přehraboší, pořád u toho brebentí a to už mu třeba i visí (promiňte mi ty detaily) bobeček u prdky. Až nakonec najde konečně tu správnou polohu, dřepne a to blaho z jeho očí jen srší, když konečně povolí sevření ... |
tak teď jsem se parádně pobavila až mi z očí tekly slzy Úplně jsem si čičíka představila. Naše při potřebě nezpívá, ale když si to tady pročítám, tak bych to i uvítala přesně jak píše Betty |
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 5. 2009 20:30:28 |
|
|
hanah.cz napsal: | mistle napsal: | ...ještě několikrát přehraboší, pořád u toho brebentí a to už mu třeba i visí (promiňte mi ty detaily) bobeček u prdky. Až nakonec najde konečně tu správnou polohu, dřepne a to blaho z jeho očí jen srší, když konečně povolí sevření ... |
tak teď jsem se parádně pobavila až mi z očí tekly slzy Úplně jsem si čičíka představila. Naše při potřebě nezpívá, ale když si to tady pročítám, tak bych to i uvítala přesně jak píše Betty |
To mě moc těší, že Vás to pobavilo My z kočíka taky občas smíchy ubrekáváme, a to nejen když trůní (je to sice asi trošku nechutné ho při tom pozorovat, ale nesledujte ho, když u toho tropí takové divadýlko) Smích je zdravý Bylo by tu tak smutno bez těch našich chlupáčků i nechlupáčků |
|
|
Odpovědět
|
|
|