Kočička hubne
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Barik
|
Předmět: Kočička hubne Přitlapkováno: 19. 6. 2009 14:09:11 |
|
|
Dobrý den. Chtěla bych poradit ohledně nežraní naší 6ti měsíční kočičky. Nikdy nebyla žádný žrout, ale třeba syrové hovězí vždy rychle slupla. Teď asi tak týden žere minimálně, jen tak občas uďobne. Ani to maso. Dost zhubla. Odčervená je, bobíky má v pořádku a i jinak je aktivní. I když neprojevuje tolik zájem o hru jako dříve. Napadlo mě jestli to nejsou hormony, ale nic jiného nepozoruji. Tak nevím, trochu o ni mám strach ale nechci zase honem běžet k vetovi. Poradíte? Díky Jana |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Re: Kočička hubne Přitlapkováno: 19. 6. 2009 16:16:57 |
|
|
Ahoj,
může to být tím dusnem. Kočky mi taky žerou méně, když je vedro. Ale každopádně bych to nepodceňovala a kočičku pozorovala. |
|
|
Odpovědět
|
|
Iva Goli Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 6. 2009 16:46:36 |
|
|
To môže byť už aj ruja (mroukání) - predpokladám, že máte našu obyčajnú domácu mačičku. Ešte chvíľu počkajte, určite viete, ako sa správa normálne, takže keď spozorujete, že začína mať zdravotné problémy, potom bude na rade veterinár. Počas ruje sa mačka správa dosť podivne - nastrkuje zadoček, v kuse mniauká - mravčí, je veľmi prítulná a v podstate s ňou "hádže" z jednej strany na druhú. Držím palce:))) |
|
|
Odpovědět
|
|
Barik
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 6. 2009 17:08:48 |
|
|
Naše kočička je mainská mývalí bez PP. Slyšela jsem, že dospívají později. Také si myslím, že má stále první zoubky, tak jsem koukala jestli nemá červené dásně nebo něco, ale vypadá vše OK. Na teplotu se mi taky nezdá, čumáček mívá studený. Opravdu dost zhubla, počkám přes víkend a v pondělí kdyžtak zajedu na veterinu. Dost mě to trápí. |
|
|
Odpovědět
|
|
|