Kocourek moc spí??
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Sisinka
|
Předmět: Kocourek moc spí?? Přitlapkováno: 5. 7. 2009 18:22:02 |
|
|
Dobrý den, mám ročního kocourka a přijde mi že poslední dobou moc spí. Kdykoliv přijdu domů vítá mě rozespalí (jsem v průměru pryč 6hodin denně). Potom když jsem doma tak spí 2-3 hodiny pak je chvíli vzhůru pak zas spí. A pak ještě celou noc prospí. Není to moc?? Je to kocour pouze domací. |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 7. 2009 18:58:38 |
|
|
Dobrý den,
myslím že pokud kocourek nejeví známky onemocnění, není důvod se znepokojovat. V těchto vedrech zvířata spí více. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Kocourek moc spí?? Přitlapkováno: 6. 7. 2009 12:19:06 |
|
|
Dle některých zdrojů spí kočky až 16 hodin denně Navíc tohle počasí unaví každého, takže myslím, že i kočky jsou spavější a unavenější. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 7. 2009 19:23:04 |
|
|
No taky jsem si říkala jestli to nebude tím počasím..Myslím že kocourek je zdravý normálně papá hraje si,ale je trošku línější tak děkuji za odpovědi,vůbec jsem netušila že toho v průměru tolik naspí! |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 7. 2009 13:28:52 |
|
|
sisinko to vubec nereste, moje kocicka je od mala spava a lina, i kdyz byla v tzv. kocici puberte tak hodne spinkala a jako pubertacka se vubec nechovala.ja odchazim z domova v pul osme a prijdu v sest a kocicka je rozespala pak se napapa chvili si pohrajeme a v pul osme uz zase mzoura tak do desiti, potom chvili zlobi nebo lita a pak jde spinkat, takze se nemate ceho bat, nektere kocky jsou spavejsi
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 7. 2009 15:04:15 |
|
|
Tak to jsu ráda že nemám sama lenocha Taky mi poslední dobou dává najevo že jako je čas spaní a že by jsme se měli přesunout z obýváku do ložnice aby si mohl zalézt pod postel a chrnět. Chodí po bytě ospalý, kňourá třeba i usne na zemi a jakmile vstanu ze sedačky letí do ložnice a pak mnau mnau kde si.. |
|
|
Odpovědět
|
|
|