<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PetrB
|
Předmět: Dotaz na chovatelskou stanici Přitlapkováno: 3. 9. 2009 12:33:42 |
|
|
Máte prosím někdo nějaké zkušenosti s CHS BRITISH VELVET*CZ v Telči?
Dík. P. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 9. 2009 21:36:05 |
|
|
Jedná se o jednu z nejlepších CHS britských koček u nás. |
|
|
Odpovědět
|
|
polakova
|
Předmět: Re: Dotaz na chovatelskou stanici Přitlapkováno: 5. 9. 2009 18:52:59 |
|
|
Ano, tato CHS stanice nabízí velice kvalitní koťátka, má výborný chovatelský servis, všechny kočičky i kocouři mají veškeré zdravotní nadstandartní testy a jsou řádně očkovaní. Koťátka, která odcházejí jsou vymazlená a očkovaná.......[/url] |
|
|
Odpovědět
|
|
Catca
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 9. 2009 8:45:31 |
|
|
Souhlas, jsou to nesmírně zodpovědní chovatelé. Já se tam chystám jet připustit moji Barušku a díky paní Pozlerové z British Velvet jsem zase o něco více vzdělaná a taky zodpovědnější. Kéž by bylo více takových chovatelů.. |
|
|
Odpovědět
|
|
PetrB
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 9. 2009 5:41:16 |
|
|
Děkuji všem za odpovědi, potěšily jste mne. Chystám se totiž po letech splnit si sen tak se rozhlížím, čtu, studuji... Jako kluk jsem vždy měl u babičky kočky, ale teď už jsem "velký" a chtěl bych svojí - domácí, protože bych nepřežil sbírat ji někde u silnice.. Děti taky nejsou proti, žena také ne, jen mám strach, aby se jí neprojevila alergie. Tak to zatím zkoušíme u známých a tak. No snad doba dozraje.
Ještě jednou dík. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 9. 2009 8:14:46 |
|
|
Držíme palce při výběru kočičky/kocourka! Nejlépe vzít oba najednou, ať se nenudí. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
frankova
|
Předmět: FIP Přitlapkováno: 2. 2. 2014 13:31:32 |
|
|
Přítelkyni kolegy teď během 3 dní umřel kocourek na FIP. Hodně bych se bála, asi tam není všechno v pořádku. Já se vyděsila na maximum, když říkala ten průběh - hrůza. A už mají i na stránkách, že koťata nebudou. No ale kdo ví... virus je odolný. Ani ta ostatní zvířátka to nemají jisté.....je to hrozivá choroba. |
|
|
Odpovědět
|
|
|