Royal Canin cat BRITISH SHORTHAIR
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ARWEN
|
Předmět: Royal Canin cat BRITISH SHORTHAIR Přitlapkováno: 22. 11. 2009 22:52:53 |
|
|
mám takový hloupý dotaz, když je tam napsané že to jsou granule pro britskou modrou kočku, můžu je dát Mojence když je to britka černá? |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 11. 2009 5:52:18 |
|
|
Samozřejmě je to nesmysl, tyto granule jsou vhodné nejen pro britskou kočku jiné barvy než modré, ale ani kočka jakéhokoliv jiného plemene se po nich určitě neotráví. Navíc anglický název britsh shorthair znamená britskou krátkosrstou kočku, ale někdo to přeložil do češtiny jako britskou modrou v domění že se jedná o název plemene po vzoru ruské modré. Jenže ruské kočky jsou opravdu jen modré, britské se chovají v mnoha barvách a britská modrá je pouze název jedné barevné variety. Jinak podle mě je nabídka speciálních granulí pro konkrétní plemeno jen obchodní trik. |
|
|
Odpovědět
|
|
ARWEN
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 11. 2009 7:18:29 |
|
|
Alena V. napsal: | Samozřejmě je to nesmysl, tyto granule jsou vhodné nejen pro britskou kočku jiné barvy než modré, ale ani kočka jakéhokoliv jiného plemene se po nich určitě neotráví. Navíc anglický název britsh shorthair znamená britskou krátkosrstou kočku, ale někdo to přeložil do češtiny jako britskou modrou v domění že se jedná o název plemene po vzoru ruské modré. Jenže ruské kočky jsou opravdu jen modré, britské se chovají v mnoha barvách a britská modrá je pouze název jedné barevné variety. Jinak podle mě je nabídka speciálních granulí pro konkrétní plemeno jen obchodní trik. |
Moc děkuji za odpověď váhám mezi RC a Acanou a Hills nemůžu se rozhodnout |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 11. 2009 11:53:14 |
|
|
citace: | Jenže ruské kočky jsou opravdu jen modré |
Dovolím si Vás opravit. Jsou už i jiné ruské modré než modré. Nedávno jsem narazila na ruskou modrou s odznaky. Krásná kočka |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 11. 2009 12:31:22 |
|
|
Tímto krmivem krmíme jen krátce, ca 14dní. Můžu říct, že jej baští jak Dori (britská krémová bicolor) tak i Amís (mainský mývalí). Stejně tak Dori baští i Amísovy RC Maincoon. Zobou si z misek na co zrovna mají chuť. Souhlasím s Alenou, že se jedná o víceméně obchodní trik, ale já, bez zkušenosti s výživou koček na toto doporučení zatím slyším. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 11. 2009 19:22:35 |
|
|
kaba napsal: | citace: | Jenže ruské kočky jsou opravdu jen modré |
Dovolím si Vás opravit. Jsou už i jiné ruské modré než modré. Nedávno jsem narazila na ruskou modrou s odznaky. Krásná kočka |
Ano existují, ale toto zbarvení není uznané. |
|
|
Odpovědět
|
|
|