<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kachenka
|
Předmět: Štěkací obchod Přitlapkováno: 10. 1. 2010 21:02:17 |
|
|
Ahoj,
ráda bych všechny varovala před chování internetového obchodu www.stekaciobchod.cz.
Je to už více rok, co jsme si u nich objednali fontánku pro kočku CatIt. Po dvou měsících užívání se rozbilo čerpadlo. Na doporučení společnosti jsme ho poslali na reklamaci. Po 8 měsících nečinnosti, nezvedání telefonů neodpovídání na maily a výmluv nám bylo oznámeno, že máme poslat zbytek fontánky zpět a budou nám vráceny peníze. To jsem udělala 19.10.2009 a do dnešního dne nemám ani peníze ani fontánu.
Pan Dolníček z brněnského zastoupení společnosti buď telefon nebere, nebo přehazuje odpovědnost na domovské sídlo v Mladé Boleslavi.
Už jsem se smířila s tím, že peníze neuvidím.
Ať nenaletíte jako já
Katka a Cherry |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Štěkací obchod Přitlapkováno: 11. 1. 2010 21:33:43 |
|
|
Kachenka napsal: | Ahoj,
ráda bych všechny varovala před chování internetového obchodu www.stekaciobchod.cz.
Je to už více rok, co jsme si u nich objednali fontánku pro kočku CatIt. Po dvou měsících užívání se rozbilo čerpadlo. Na doporučení společnosti jsme ho poslali na reklamaci. Po 8 měsících nečinnosti, nezvedání telefonů neodpovídání na maily a výmluv nám bylo oznámeno, že máme poslat zbytek fontánky zpět a budou nám vráceny peníze. To jsem udělala 19.10.2009 a do dnešního dne nemám ani peníze ani fontánu.
Pan Dolníček z brněnského zastoupení společnosti buď telefon nebere, nebo přehazuje odpovědnost na domovské sídlo v Mladé Boleslavi.
Už jsem se smířila s tím, že peníze neuvidím.
Ať nenaletíte jako já
Katka a Cherry |
Tak s tím bych se rozhodně nesmířila! Pošlete doporučený dopis s dodejkou, kde napíšete, že je to poslední pokus o smír a že žádáte do určitého termínu vrátit peníze, jak vám slíbil dne toho a toho, že doklady k případu máte uložené (máte?) a že pokud tak neučiní, učiníte vy podání na ČOI, aby se mu podívali na zoubek jako nesolidnímu obchodníkovi a to že bude teprve první krok, jak mu znepříjemnit život. Další že budou následovat třeba včetně podání žaloby k soudu pro podvodné jednání. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: Štěkací obchod Přitlapkováno: 12. 1. 2010 9:38:16 |
|
|
tatiana napsal: |
Tak s tím bych se rozhodně nesmířila! Pošlete doporučený dopis s dodejkou, ... |
Originály dokladů bych nedávala z ruky, posílat jen kopie. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Štěkací obchod Přitlapkováno: 12. 1. 2010 10:29:40 |
|
|
Alamka napsal: | tatiana napsal: |
Tak s tím bych se rozhodně nesmířila! Pošlete doporučený dopis s dodejkou, ... |
Originály dokladů bych nedávala z ruky, posílat jen kopie. |
Tak to je snad samozřejmé, ne? _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|