<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Holistr
|
Předmět: Ořechy Přitlapkováno: 25. 1. 2010 13:25:37 |
|
|
Chtěl bych se zeptat jestli jsou pro kočku nebezpečné skořápky od ořechů. Udělali jsme z nich hračku a teď se bojím, jestli to není moc tvrdé na jeho zuby. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Ořechy Přitlapkováno: 25. 1. 2010 20:45:27 |
|
|
Holistr napsal: | Chtěl bych se zeptat jestli jsou pro kočku nebezpečné skořápky od ořechů. Udělali jsme z nich hračku a teď se bojím, jestli to není moc tvrdé na jeho zuby. |
Pokud je to z půlek skořápek nebo i celých ořechů, tak je to coby hračka podle mně bez problémů. Já bych to kočkám honit nechala . _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
MadlaD
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 1. 2010 10:28:41 |
|
|
U nás jsou ořechy perfektní hračka.
Hezky rachotí a dají se perfektně honit.Pokud to nejsou buráky.
Marie |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: ořechy Přitlapkováno: 27. 1. 2010 11:31:57 |
|
|
MadlaD napsal: | U nás jsou ořechy perfektní hračka.
Hezky rachotí a dají se perfektně honit.Pokud to nejsou buráky.
Marie |
Tak tak, máloco bavilo kocoura víc, než mi před Vánocemi lézt po stole a shazovat ořechy (celé nevyloupané) dolů. Dlouho za nimi hleděl, jak se kutálí, a posílal další a další Je to fascinující, pozorovat ho, jak pacičkou postupně posunujea posunuje cokoliv (zátky, propisky, menší předměty) ke kraji stolu a pak si vychutnává dlouhým pohledem ten pád. Až když to zkoušel s mobilem, zarazila jsem mu to |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena C.
|
Předmět: Re: ořechy Přitlapkováno: 27. 1. 2010 14:26:18 |
|
|
Alamka napsal: | Tak tak, máloco bavilo kocoura víc, než mi před Vánocemi lézt po stole a shazovat ořechy (celé nevyloupané) dolů. Dlouho za nimi hleděl, jak se kutálí, a posílal další a další Je to fascinující, pozorovat ho, jak pacičkou postupně posunujea posunuje cokoliv (zátky, propisky, menší předměty) ke kraji stolu a pak si vychutnává dlouhým pohledem ten pád. Až když to zkoušel s mobilem, zarazila jsem mu to |
Alamko, naprostý souhlas, s oblibou pozoruju, jak kočičáci sedící na stole, cokoliv posunují tlapičkou, až to spadne na zem. Ořechy jsou jednička, ale baví je i propisky, gumy, prostě všechno. Sice pak kleju jako pohan, když se mi podaří šlápnout na ořech, ale vzápětí vše odpuštěno a brzy jim zase něco na posunování podávám Samozřejmě s výjimkou mobilu, brýlí, hodinek atd, ale láká je to moc, obzvlášť naši Sisku vše lesklé. |
|
|
Odpovědět
|
|
|