<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ifča
|
Předmět: Vykonání potřeby před záchod Přitlapkováno: 30. 1. 2010 19:12:13 |
|
|
Přeji všem hezký večer.Prosím o radu.Máme doma britku,je jí rok a půl a v poslední době začala zlobit - kadí před záchod.Zatím se mi nepodařilo ji při tom vidět,ale myslím,že nezaleze úplně do záhodu,nechá vystrčený zadek ven a vykadí se.Když se to stalo poprvé,tak jsem si myslela,že se prostě netrefila.Stává se to ovšem znovu.Někdy se vykadí do záchodu,někdy je nakadíno před.Zkoušela jsem i vyměnit stelivo ,protože jsem si myslela,že je již hodně znečistěné,ale v tom problém zřejmě není,protože to udělala i potom.Používáme silikagel (byla na něj zvyklá už od chovatele) ,záchod má krytý a myslím,že i dostatečně velký.Žádná změna,která by na ni mohla mít vliv u nás neproběhla,nemocná se nezdá (chová se jako vždycky).Máte někdo stejný problém?Poradíte mi? |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 1. 2010 9:22:58 |
|
|
Jedna moje kočka tohle dělá pravidelně když je březí. I když není březí tak je dost velká a v době březosti se prostě do záchůdku pořádně nevejde. Doporučuji dát druhý záchůdek, lepší by byl nekrytý a možná zkusit i jiné stelivo. Nezmiňujete se jestli je kočka kastrovaná - pokud není může to také být jeden ze způsobů kterým se snaží nalákat kocoura. |
|
|
Odpovědět
|
|
Miunka
Založen: 07.02.2010 Příspěvky: 7 Bydliště: Brumovice u Opavy
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 2. 2010 14:12:37 |
|
|
Zdravím, tak teno problém řeším taky a myslím, že mojí kočce začal být záchudek malý, protože to nedělá naschvál. Vždy je část stolice ve wc a část mimo. Začalo to v její březosti, do té doby to bylo v pohodě. Už je po porodu a trvá to stále. |
|
|
Odpovědět
|
|
mystiquefleur
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 2. 2010 18:45:29 |
|
|
Ahoj,
moje potvůrky třeba nechtěly chodit na záchod, když na něm byly dvířka. mluvím o krytém záchodku. A jinak samozřejmě když byl moc špinavý. Nebo zkuste nádobu vydesinfikovat. Já ji vždycky dám do vany, napustím plnou studené vody, naleju do ní Savo a nechám chvíli působit. Třeba míca cítí z plastu nějaký pach |
|
|
Odpovědět
|
|
Miunka
Založen: 07.02.2010 Příspěvky: 7 Bydliště: Brumovice u Opavy
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 2. 2010 19:04:43 |
|
|
Záchudek mám nekrytý a savuju pravidelně při každém velkém čištění. Já si myslím, že to bylo tím stelivem, páč u toho Mikeše nebyl problém, ale to jsem musela změnit kvůli prachu a teď ten Biocats je taky v pohodě. |
|
|
Odpovědět
|
|
|