prosím o radu
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
zubova
|
Předmět: prosím o radu Přitlapkováno: 23. 3. 2010 21:20:00 |
|
|
Chtěla bych poradit,mám doma 7 letého kocoura kastrovaného a ted jsem si přinesla 3 měsíčního kocourka.Nechci ho kastrovat.Prosím o radu kdo již má tuhle zkušenost,jde mi o to zda mezi nimi v dospělosti nebude problém a hlavně zda ten nekastrovaný kocourek nebude v dospělosti značkovat.Mnohokrát děkuji za rady! |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: prosím o radu Přitlapkováno: 23. 3. 2010 22:27:07 |
|
|
zubova napsal: | Chtěla bych poradit,mám doma 7 letého kocoura kastrovaného a ted jsem si přinesla 3 měsíčního kocourka.Nechci ho kastrovat.Prosím o radu kdo již má tuhle zkušenost,jde mi o to zda mezi nimi v dospělosti nebude problém a hlavně zda ten nekastrovaný kocourek nebude v dospělosti značkovat.Mnohokrát děkuji za rady! |
Poradit nelze! Každá kočka je jiná, no a většina-ale zase ne každý-kocourů prostě značkuje. Kam se zařadí ten váš, toť otázka. Počítejte spíš s tím, že značkovat bude. A když ne, nastane čas na příjemné překvapení. Můj kocour začal značkovat v roce a půl, když už jsem si myslela, že to mám dobrý a mám doma neznačkujícího kocoura. Je to zatím únosné. Znám ale kocoury, kteří dle mého názoru značkují-aspoň pro mně-neúnosně.
A jestli mezi nimi bude nebo nebude problém? To časem poznáte sama.
Víte, na vaše otázky by odpověděla leda vědma. Jsou nezodpověditelné, díky kočičí jedinečnosti. Vše ukáže pouze čas. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|