<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
BlackOrchid
|
Předmět: kočky v posteli? Přitlapkováno: 12. 6. 2010 21:11:11 |
|
|
Moji dva kočičáci se mnou spinkají v posteli, ale přítel je z toho dost zoufalý. Snaží se je respektovat, přes den si s nimi i hraje, pomazlí je, rozdělí se o šunku - takže si říkám že si na ně asi zvykl dobře, ale v posteli mu prostě vadí. Jednak se s nimi nevyspí protože po něm pořád hopsají a také mu vadí chlupy v posteli. Mě to nevadí když u mě spí, vlastně to mám ráda že se chodí přitulit, ale chápu že každý člověk prostě nemusí jásat nad postelí plnou chlupů.
Řešili jste někdy podobnou situaci? Dá se to nějak je odnaučit chodit do postele? |
|
|
Odpovědět
|
|
Radka T.
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 6. 2010 23:02:47 |
|
|
Co by můj muž za to dal, kdyby naši dva kocouři spávali v posteli . Nechtějí. Bohužel. R |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Re: kočky v posteli? Přitlapkováno: 13. 6. 2010 18:50:09 |
|
|
BlackOrchid napsal: | Moji dva kočičáci se mnou spinkají v posteli, ale přítel je z toho dost zoufalý. Snaží se je respektovat, přes den si s nimi i hraje, pomazlí je, rozdělí se o šunku - takže si říkám že si na ně asi zvykl dobře, ale v posteli mu prostě vadí. Jednak se s nimi nevyspí protože po něm pořád hopsají a také mu vadí chlupy v posteli. Mě to nevadí když u mě spí, vlastně to mám ráda že se chodí přitulit, ale chápu že každý člověk prostě nemusí jásat nad postelí plnou chlupů.
Řešili jste někdy podobnou situaci? Dá se to nějak je odnaučit chodit do postele? |
Ano, řešili a teprve nedávno úspěšně vyřešili. Máme oddělené ložnice a všichni jsme maximálně spokojení . Vřele doporučuju. J. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: kočky v posteli? Přitlapkováno: 13. 6. 2010 19:14:12 |
|
|
janča napsal: | BlackOrchid napsal: | Moji dva kočičáci se mnou spinkají v posteli, ale přítel je z toho dost zoufalý. Snaží se je respektovat, přes den si s nimi i hraje, pomazlí je, rozdělí se o šunku - takže si říkám že si na ně asi zvykl dobře, ale v posteli mu prostě vadí. Jednak se s nimi nevyspí protože po něm pořád hopsají a také mu vadí chlupy v posteli. Mě to nevadí když u mě spí, vlastně to mám ráda že se chodí přitulit, ale chápu že každý člověk prostě nemusí jásat nad postelí plnou chlupů.
Ano, řešili a teprve nedávno úspěšně vyřešili. Máme oddělené ložnice a všichni jsme maximálně spokojení . Vřele doporučuju. J. |
Jiné řešení neexistuje. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Nico
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 6. 2010 9:00:05 |
|
|
My jsme kočky do postele ani nezačali pouštět. Maximálně se přijdou večer pomazlit a pak musí jít do svých pelíšků. Přítel by se asi i vyspal, kdežto já ne, ale chlupy v posteli mu taky vadí a já se nedivím. Je potřeba si uchránit alespoň nějaké nechlupaté místo před kočkami
Na vašem místě bych se snažila jeho přání respektovat. Je to váš partner a pokud bude chodit do postele nešťastný, tak to určitě ničemu nepomůže. Já to dělám tak, že se večer pomazlíme (s kočkami ) a pak je vyšoupnu za dveře. Nějaký mňoukání a vřískot, to po několika dnech přestalo. Akorát ráno nás budí
Je to na vás, jaký kompromis je pro vás přijatelný, ale já doporučuju nenechat si maličkostmi kazit partnerský vztah |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 6. 2010 10:41:13 |
|
|
Na chlupy v posteli je úžasný sfinx mám jich plnou postel a chlupy žádný Jen pravda v těchto letních dnech moc neocením tolik topení navíc _________________ Aniger Sphynx cattery
www.sphynxcanadian.wbs.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
miusiatko
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 6. 2010 11:52:04 |
|
|
My sme riesili podobny problem.
Teda chlpy vadili partnerovi uplne vsade, nielen v posteli.
kazde rano sa dusoval, ze v noci ani chvilu nespal.
Ale vyriesili sme to.
Partner je uz byvaly _________________ Miuška & Frankie |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 6. 2010 19:29:33 |
|
|
miusiatko napsal: | My sme riesili podobny problem.
Teda chlpy vadili partnerovi uplne vsade, nielen v posteli.
kazde rano sa dusoval, ze v noci ani chvilu nespal.
Ale vyriesili sme to.
Partner je uz byvaly |
Tak to je super řešení _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: kočky v posteli? Přitlapkováno: 15. 6. 2010 19:31:45 |
|
|
BlackOrchid napsal: | Moji dva kočičáci se mnou spinkají v posteli, ale přítel je z toho dost zoufalý.
To jsme neřešili Kocour chodí takřka výhradně za mnou, od malička, takže když čas od času zalehne u muže, ten je rád. Chlupy, no, jsou všude. |
|
|
Odpovědět
|
|
|